Το ερωτικό «ημερολόγιο» του 67χρονου δολοφόνου της κτηνοτρόφου – Ολα όσα περιγράφει

egklima-708
Διαβάστε επίσης

Ακρως προμελετημένο ήταν το έγκλημα της 40χρονης κτηνοτρόφου στην Αρκαδία, όπως προκύπτει από το ερωτικό ημερολογίο που κρατούσε ο 67χρονος δολοφόνος της, πρώην εραστής της. Το ίδιο προμελετημένη ήταν και η αυτοκτονία του.

Οπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο 67χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας κρατούσε ερωτικό ημερολόγιο, στο οποίο κατέγραφε με λεπτομέρειες την παράνομη σχέση τους και τις προσωπικές τους στιγμές, το οποίο βρέθηκε την περασμένη Τρίτη μέσα στο σπίτι του στο Λεωνίδιο Κυνουρίας, όταν οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον ίδιο και την 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Λίγο αργότερα ένας φίλος του επικοινωνούσε με την ΕΛ.ΑΣ. και ενημέρωνε ότι μόλις είχε μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά και του είπε ότι σκότωσε την 40χρονη και ότι ο ίδιος θα αυτοκτονούσε.

«Γιατί με αρνείται; Περάσαμε τόσες όμορφες στιγμές. Γιατί δεν θέλει να με δει; Δεν μπορώ να αντέξω μακριά της. Θα «φύγουμε» μαζί. Θα την σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω», φαίνεται να είναι οι τελευταίες γραμμές του σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Στο ίδιο ημερολόγιο φαίνεται να περιέγραφε με τις καλύτερες εντυπώσεις το διάστημα του ενός μήνα, όταν πριν από τρία χρόνια η 40χρονη είχε παρατήσει τον σύζυγό της και τέσσερα παιδιά τους για να ζήσει με τον 67χρονο.

Αντίστοιχα, μελανές είναι οι σελίδες, όταν η 40χρονη μετάνιωσε και γύρισε στην οικογένειά της για να κάνει μαζί τους μια νέα αρχή. Αυτή η επιστροφή δεν είχε γίνει ποτέ αποδεκτή από τον 67χρονο, ο οποίος συνέχιζε να την πιέζει, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ημερολόγιό του.

Τον περασμένο Μάιο το πρώην παράνομο ερωτικό ζευγάρι είχε βρεθεί αντιμέτωπο στο δικαστήριο, καθώς ο 67χρονος, μη αποδεχόμενος την κατάσταση της έστηνε καρτέρι με κυνηγετική καραμπίνα και την ξυλοφόρτωνε…

Παλαιότερα άρθρα: