Το Facebook αλλάζει και σταματά να σου θυμίζει δυσάρεστες αναμνήσεις

140314-facebook-illustration-jsw-1007a_8e6c9f0c83f147f21eafd39eb07cc0d9
Διαβάστε επίσης

Από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, στο news feed κάθε χρήστη στο Facebook, άρχισε να εμφανίζεται μια ειδοποίηση για γεγονότα που είχε μοιραστεί στο παρελθόν. Το λογισμικό του Facebook, τα εμφάνιζε ανάλογα με τον αριθμό των Likes ή των σχολίων που είχαν συγκεντρώσει ενώ εκτός από τις φωτογραφίες, εμφανιζόταν και αρκετά συχνά, η ημερομηνία που κάποιος χρήστης είχε γίνει «φίλος» με έναν άλλο.

Ωστόσο μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, άρχισαν τα πρώτα παράπονα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που καθημερινά έβλεπαν ξαφνικά στον «τοίχο» τους, πρόσωπα που ενδεχομένως είχαν φύγει από τη ζωή ή κάποιες πρώην σχέσεις, τις οποίες για οποιοδήποτε λόγο δεν ήθελαν να ξανθυμηθούν.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, εκπρόσωπος του Facebook, θα δοθεί άμεσα η δυνατότητα απενεργοποίησης αυτής της επιλογής των ειδοποιήσεων, δίνοντας στον κάθε χρήστη την ευκαιρία να «κοντρολάρει» κατά κάποιο τρόπο, τις αναμνήσεις που του επαναφέρει το Facebook.

Παλαιότερα άρθρα: