Το Facebook θα σβήσει παλιές φωτογραφίες σας

Facebook-1200x600
Διαβάστε επίσης

To Facebook θα προχωρήσει σε διαγραφή φωτογραφιών και δίνει προθεσμία έως τις 7 Ιουλίου στους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να σώσουν αυτές που θέλουν.

Παρά το γεγονός ότι το Facebook δεν θέτει όριο στο πόσες φωτογραφίες μπορεί να ανεβάσει κάποιος, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πρακτική που άρχισε το 2012 με το Synced Album (Συγχρονισμός), στο οποίο ο χρήστης δημοσίευε αυτόματα τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό του.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να καταργήσει τη δυνατότητα αυτή και με ενημερώσεις που στέλνει στους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το Synced Album, τους παροτρύνει να εγκαταστήσουν και να μεταφέρουν τις εν λόγω φωτογραφίες στην εφαρμογή Moments που δημιουργήθηκε το 2015.

Αν, λοιπόν, έχετε Synced Album και δεν θέλετε να χάσετε τις φωτογραφίες με τις αγαπημένες σας αναμνήσεις, έχετε δύο επιλογές, μέχρι τις 7 Ιουλίου: είτε να εγκαταστήσετε το Moments, είτε να αποθηκεύσετε τις εν λόγω φωτογραφίες στον υπολογιστή ή στο κινητό σας και να τις «ανεβάσετε» ξανά στο Facebook.

Παλαιότερα άρθρα: