«Το κεφάλαιο NOVA έκλεισε για τον Άρη – Μας γύρισε την πλάτη στη δυσκολότερη στιγμή μας»

Aris NOVA
Διαβάστε επίσης

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη στάση της NOVA απέναντι στον σύλλογο εξέδωσε η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη. Η πλευρά των κιτρίνων «επιτίθεται» στο συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι ισχυριζόμενη πως απαξίωσε τον Άρη στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του, εμπαίζοντάς τον.

Παράλληλα αναφέρει κατηγορηματικά πως το συγκεκριμένο κεφάλαιο έκλεισε όσον αφορά το «φλέγον» ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ ολοκληρώνει αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνει…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με το ζήτημα των τηλεοπτικών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΑΡΗ, ότι μιλάμε με τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς. Ξεκινήσαμε για ηθικούς λόγους από τη NOVA, λόγω της πολυετούς συνεργασίας που υπήρξε. Ωστόσο, το συνδρομητικό κανάλι απαξίωσε την πρότασή μας, απαξίωσε τον ΑΡΗ μας, την ιστορία μας και πάνω από όλα τον κόσμο μας.

Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, αποστείλαμε όποιο έγγραφο μας ζητήθηκε, αλλά από τότε μας εμπαίζουν. Όχι μόνο δεν κλείσαμε κάποιο επίσημο ραντεβού, αλλά ούτε καν υπήρξε οποιαδήποτε τηλεφωνική συνομιλία, παρά μόνο ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων (SMS)! Το κεφάλαιο NOVA έκλεισε για τον ΑΡΗ μας.

Στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας μας, η NOVA μας γύρισε την πλάτη, αυτό καταγράφηκε και ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει…

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ».

Παλαιότερα άρθρα: