Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ: Θα φέρουμε τη συμφωνία στη Βουλή

megaro-maximou-kyvrnisi-troika-trapezes
Διαβάστε επίσης

Σταχυολογεί ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Καραγκούνης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θα επαναλάβει πολλά ψέματα στη σχετική συζήτηση, επισημαίνοντας ότι δεν θα τολμήσει να θέσει την παράταση της δανειακής σύμβασης υπό την κρίση των βουλευτών. «Είναι τόσο «περήφανη» η διαπραγμάτευσή τους, που δεν τολμούν να φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή για ψήφιση» σχολίασε ακόμη ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Μας έχει βέβαια μπερδέψει η κριτική της Νέας Δημοκρατίας που τη μία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι οδηγεί τη χώρα στα βράχια και την άλλη ότι δεσμεύεται να τηρήσει τις δεσμεύσεις που και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αναλάβει.

Πάντως αναμένεται συζήτηση στη Βουλή με έντονο ενδιαφέρον αφού κυβερνητικά στελέχη διαβεβαιώνουν ότι «Η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή για συζήτηση την παράταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Εκεί θα καταδειχθεί ότι καμία δέσμευση δεν υπάρχει και απλά δίνεται ο χρόνος για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μια συμφωνία που ακύρωσε το email Χαρδούβελη θέτοντας μια εθνική μεταρρυθμιστική ατζέντα.»

Με πληροφορίες από real.gr και protothema.gr

Παλαιότερα άρθρα: