Το μήνυμα Παυλόπουλου για τον Καραμανλή

KARAMANLIS PAVLOPOULOS
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Βελισσάριος

Τι δήλωσε σε επαρχιακή εφημερίδα χθες και τι υπονοούσε ο βουλευτής της ΝΔ και συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού

Πέρασε στα ψιλά του Τύπου επίτηδες αλλά η συνέντευξη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου έχει ιδιαίτερο πολιτικό και εσωκομματικό ενδιαφέρον.

«Ο Κώστας Καραμανλής έχει καταστήσει σαφές ότι αρκείται στο ρόλο, τον οποίο του έχει επιφυλάξει ο ελληνικός λαός και ουδεμία άλλη φιλοδοξία τρέφει. Πέραν δε τούτου είναι γνωστή η προσήλωσή του στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στην εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαΐας» όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός.

Όσον αφορά στο σενάριο η Ν.Δ. να είναι δεύτερο κόμμα στις εκλογές, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Χρέος μας -και δικό μου χρέος φυσικά, απ’ οποιαδήποτε θέση- είναι να αγωνισθούμε ώστε η Ν.Δ. να είναι ξανά πρώτο κόμμα και όχι να επινοούμε ευτελή σενάρια διαδοχής. Κι αυτό δεν είναι αδύνατο».

Εκείνοι που γνωρίζουν πολύ καλά τη σχέση και την επικοινωνία που έχει ο κ. Παυλόπουλος με τον κ. Καραμανλή, εξηγούν πως αυτές είναι και οι απαντήσεις του πρώην πρωθυπουργού στις εκκλήσεις ορισμένων ατίθασων βουλευτών που ετοιμάζουν επαναστάσεις μέσα από χασαποταβέρνες των Μεσογείων.

Κάτι ακούγεται για μια τέτοια σύναξη, το βράδυ του Σαββάτου, με οικοδεσπότη τον πρώην γραμματέα Οργανωτικού κ. Γιώργο Βλάχο.

Ό, τι κι αν γίνει θα έχει ενδιαφέρον. Δεν λέμε περισσότερα διότι το ρεπορτάζ απαιτεί τώρα φειδώ και περισσότερες αποκαλύψεις την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Το σίγουρο είναι ότι ο «χρησμός» Παυλόπουλου θα συζητηθεί και όχι τυχαία αφού κάποιοι άρχισαν να τον παρομοιάζουν με τον Τάκη Λαμπρία και το ρόλο εκπροσώπου προς τα ΜΜΕ που του είχε αναθέσει ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής

 ΥΓ. Ο Τάκης Λαμπριάς ήξερε όμως ποτε να αποχωρησει. Σε καθε περίπτωση, ο Πάκης εντάσσεται στο παρελθόν…

Βελισσάριος

Παλαιότερα άρθρα: