Το μπουφάν που αλλάζει χρώματα ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεστε! (ΒΙΝΤΕΟ)

jacket color
Διαβάστε επίσης

Όταν η μόδα συνάντησε την τεχνολογία δημιουργήθηκε το Interacket! Ενδείκνυται ως λύση για τους αναποφάσιστους, αφού έχει την δυνατότητα να αλλάζει χρώματα ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται.

Πριν φορεθεί, το Interacket δεν έχει πάνω του ίχνος χρώματος. Ωστόσο, οι αισθητήρες που περιέχει καθώς και τα διακριτικά λαμπάκια LED στα μανίκια του ολόασπρου μπουφάν είναι ικανά να το «βάψουν» μέσα σε δευτερόλεπτα. Η δημιουργία ανήκει σε ντιζάιν στούντιο της Νορβηγίας με την επωνυμία Drap og Design.

Με τη χρήση μικρουπολογιστών γίνεται εφικτή η τροφοδοσία αρκετής ενέργεια ώστε το μπουφάν να μπορεί να αλλάζει χρώμα ανά πάσα στιγμή. Η απότομη εναλλαγή χρωμάτων είναι πραγματικά εντυπωσιακή και έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων στο χώρο της μόδας. Ανεξάρτητα όμως από το αν η αισθητική του Interacket θα προσελκύσει το ενδιαφέρον της αγοράς ή όχι, πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτοποριακό στον τομέα της ένδυσης.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πρώτο από μια σειρά που ετοιμάζει η Drap og Design με ρούχα τα οποία θα βασίζονται επίσης στο συνδυασμό τεχνολογίας και φύσης.

Παλαιότερα άρθρα: