Το πιο hi-tech πλοίο που υπάρχει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

i1aero (1)
Διαβάστε επίσης

Όταν κάποιος βλέπει το «Quantum of the Seas» φαντάζεται αμέσως ταξίδια με το συγκεκριμένο πλοίο. Το πιο hi-tech πλοίο του πλανήτη διαθέτει ρομπότ που σερβίρουν, εξομοιωτή αλεξίπτωτου ελεύθερης πτώσης και βιονικά μπαρ και αυτά είναι μερικές απο τις παροχές του υπερσύγχρονου κρουαζιερόπλοιου.

img1

Το τελευταίο πνευματικό τέκνο της Royal Caribbean, αποτελεί το νεότερο μέλος του στόλου της, το «πιο έξυπνο κρουαζιερόπλοιο στην ιστορία» και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα διασκεδαστικό παλάτι στην θάλασσα, σύμφωνα με το CNN.

img2

Με μήκος στα 348 μέτρα και ύψος 92 μέτρα το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο φθάνει σε μέγεθος πέντε Boeing 747 στη σειρά και είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Όσον αφορά το τι έχει στο εσωτερικό του. Τι δεν έχει; Όλα θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας απο συγκρουόμενα, εικονικά μπαλκόνια, δωμάτια χωρίς παράθυρα και βιονικά μπαρ μέχρι το πρώτο ψηφιακό σύστημα ψυχαγωγίας στον κόσμο!

northstar over Labadee

Και γι” αυτούς που έχουν λογοτεχνική κλίση, έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν στη «Χώρα των Θαυμάτων», με τις σερβιτόρες να είναι ντυμένες όπως οι χαρακτήρες από το μυθιστόρημα του Lewis Carroll.

Το Quantum of the Seas διαθέτει 18 καταστρώματα, 16 γυάλινους ανελκυστήρες, 19 εστιατόρια, 2090 καμπίνες και χώρο για να φιλοξενήσει περίπου 5000 επιβάτες και 1500 άτομα προσωπικό.

Το κρουαζιερόπλοιο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, δημιουργεί στους επιβάτες την αίσθηση ότι έχουν μεταφερθεί στο μέλλον και όπως υποδηλώνει και το όνομά του, έχει κάνει ένα «κβαντικό άλμα» στην κατασκευή σκαφών.

video-undefined-22C7DC3900000578-399_636x358

Το «Quantum of the Seas» κατασκευάστηκε στο ο ναυπηγείο Meyer Werft, στο Papenburg της Γερμανίας και το πρώτο ταξίδι του ήταν στο τέλος του περασμένου έτους από το Σαουθάμπτον στη Νέα Υόρκη. Ενδεικτικά, για όποιον ενδιαφέρεται μια οκταήμερη κρουαζιέρα στην Καραϊβική ξεκινά από 1.333 δολάρια.

Παλαιότερα άρθρα: