Το πλοίο Norwegian Bliss κάνει τις πίστες αυτοκινήτων εν πλω πραγματικότητα

la-1502780497-jd3p4glkci-snap-image
Διαβάστε επίσης

Αν ανυπομονούσατε για μία πίστα αυτοκινήτων εν πλω, τότε καταφθάνει ένα πλοίο ειδικά κατασκευασμένο για εσάς. Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το 16ο πλοίο της, το Norwegian Bliss, θα ξεκινήσει την λειτουργία του με ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο δύο επιπέδων για τους επιβάτες που θέλουν να αγωνιστούν γύρω από την κορυφή του πλοίου.

Το Norwegian Bliss, το οποίο θα πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι τον Ιούνιο του 2018, θα διαθέτει μία πίστα σχεδόν μισού χιλιομέτρου και θα πρόκειται για «μεγαλύτερο ανταγωνιστικό αγωνιστικό κομμάτι στη θάλασσα», σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Οι επιβάτες θα είναι σε θέση να απολαύσουν τις ξαφνικές γωνίες της πίστας και να αγωνίζονται σε ταχύτητες έως και 50 χιλιόμετρα  την ώρα. Τα αυτοκίνητα θα είναι ηλεκτρικά άρα και ήσυχα, αν και θα ακούγεται η ταχύτητα του κινητήρα στο πάνω μέρος τους προς βοήθεια των οδηγών.

Άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού θα είναι ένα ανοιχτό κύκλωμα λέιζερ, σχεδιασμένο να μοιάζει με έναν εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό.

Άλλες πηγές διασκέδασης στο Norwegian Bliss θα είναι ένα θαλάσσιο πάρκο με νεροτσουλήθρες που θα ονομάζονται Ocean Loops και που θα εκτείνονται πέρα ​​από το πλοίο και μια νεροτσουλήθρα που θα ονομάζεται Aqua Racer όπου οι επιβάτες θα μπορούν να αγωνιστούν δίπλα-δίπλα στο εσωτερικό των Σωλήνων.

Τα νεώτερα παιδιά θα μπορούν να  διασκεδάσουν σε ξεχωριστές εγκαταστάσεις με μικρότερες νεροτσουλήθρες και κανόνια νερού. Το Norwegian Bliss θα φιλοξενήσει την Ακαδημία Splash, ένα δωρεάν εποπτευόμενο πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών και το club Entourage, όπου οι έφηβοι θα μπορούν να παίξουν κλασικά σχολικά παιχνίδια όπως ποδόσφαιρο και χόκεϊ, ενώ θα υπάρχει και πίστα χορού.

Κατά το πρώτο έτος της, το Norwegian Bliss θα ταξιδεύει εβδομαδιαίως στις κρουαζιέρες της Αλάσκας από το Σιάτλ. Επίσης θα ταξιδεύει στην Καραϊβική και τη Μεξικάνικη Ριβιέρα.

Το πλοίο θα δέχεται περίπου 4.000 επιβάτες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατασκευή στους κατασκευαστές πλοίων Meyer Werft στη Γερμανία.

Το πρώτο φωτογραφικό υλικό από τις εγκαταστάσεις του υπερπολυτελούς πλοίου:

la-1502780861-fht77pk99z-snap-image

la-1502780751-jum4bjin57-snap-image

la-1502780626-atqzanfezy-snap-image

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε