Το Ποτάμι: παραίτηση Θεοχάρη από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, απάντηση Θεοδωράκη

theoharis-theodorakis
Διαβάστε επίσης

Την παραίτησή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Ποταμιού υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης με επιστολή του στον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.

Στην επιστολή του ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την απογοήτευσή για το γεγονός ότι στο συνέδριο του κόμματος δεν πάρθηκαν «αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού». «Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση, να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις», τονίζει ο κ. Θεοχάρης, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη προσθέτει: «Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις την μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού παραμένω βουλευτής του».

Ο κ. Θεοδωράκης, ήδη μετά την εκλογή του, είχε τονίσει ότι «δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια, αλλά μόνο ένα και δεν μπορεί κάποιος να απολαμβάνει τα προνόμια του «είσαι» και τη δημοσιότητα του «δεν είσαι»».

Τον κ. Θεοχάρη θα αντικαταστήσει ο Γιώργος Αμυράς.

Παλαιότερα άρθρα: