Το προκλητικό ποσό που θα πληρώσει τελικά η ΕΠΟ για Ρανιέρι

be971ef361244c1703adbf6c56e0027b_XL
Διαβάστε επίσης

Υπό το φόβο να προσφύγουν στο ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο και να δικαιωθούν, το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε την Τετάρτη 18/3 να πληρώσει όλες τις αποζημιώσεις των συνεργατών του Κλαούντιο Ρανιέρι, αναγνωρίζοντας έτσι τις οφειλές προς το πρόσωπό τους.

Το θέμα είναι ότι στο τελευταίο Δ.Σ. της ομοσπονδίας υπό την προεδρία του Γιώργου Σαρρή τον περασμένο Δεκέμβρη, ο τέως πρόεδρος είχε πει ενώπιον των συμβούλων πως η μοναδική αποζημίωση που οφείλει η ΕΠΟ είναι οι 500.000 ευρώ του Ρανιέρι και πέραν τούτου ουδέν, καθώς οι συνεργάτες του Ιταλού δεν είχαν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο!

Σιγά-σιγά όμως, οι απαιτήσεις άρχισαν να σκάνε μία-μία για συνεργάτες, γυμναστές, γιατρούς κλπ. Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ τα «εγκεφαλικά» ήταν απανωτά, ενώ για τον εκτεθειμένο πλέον Σαρρή, η δυσαρέσκεια είναι πολύ μεγάλη! Αποφασίστηκε, λοιπόν, να πληρωθούν όλοι, διότι όπως φάνηκε, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις τους στο CAS και να δικαιωθούν.

Η ΕΠΟ θα «ξηλωθεί» τελικά για τη μικρή και άκρως αποτυχημένη περίοδο Ρανιέρι, με ένα ποσό που πιθανόν να ξεπερνάει και το 1,5 εκατ. ευρώ!

Παλαιότερα άρθρα: