Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας προωθείται στα κοινωνικά δίκτυα

upourgbook
Διαβάστε επίσης

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου άνοιξε επίσημους λογαριασμούς στα ακόλουθα διεθνή κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Twitter, Instagram και YouTube, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου.

«Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έχει ξεκινήσει την προώθηση του στα κοινωνικά δίκτυα κατά την εκκίνηση του στρατηγικού προσωπικού “Vostok 2014′. Επίσης έχουμε ανοίξει επίσημες σελίδες του Τμήματος μας στο Facebook,στο Twitter, στο Instagram και έναν λογαριασμό μέσω της υπηρεσία κοινής χρήσης βίντεο από το YouTube, όπου θα δημοσιεύονται πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις,» δήλωσε επίσημα η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου στο “Ria Novosti’.

«Το πρώτο βίντεο και τα μηνύματα του υπουργείου στα κοινωνικά δίκτυα θα πρέπει να αφιερωθούν στο “Vostok 2014′, την μεγαλύτερη άσκηση του ρωσικού στρατηγικού προσωπικού τις τελευταίες δεκαετίες» αναφέρει η υπηρεσία Τύπου.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας κάλεσε τους χρήστες του Διαδικτύου να υποβάλουν τις προτάσεις τους σχετικά με τη λειτουργία των επίσημων σελίδων του Τμήματος στα κοινωνικά δίκτυα.

Παλαιότερα άρθρα: