«Το ΣΔΟΕ άσκησε πιέσεις σε βουλευτές των ΑΝΕΛ που ανεξαρτητοποιήθηκαν»

kamenos sdoe
Διαβάστε επίσης

Να επεκταθεί η έρευνα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, σχετικά με τις πιέσεις που δέχθηκαν βουλευτές από κλιμάκια του ΣΔΟΕ ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑNT1. Οπως είπε και ο ίδιος έχει κληθεί από την Δικαιοσύνη για τα περί χρηματισμού βουλευτών.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για εκβιασμό βουλευτών του κόμματός του, για στημένες και ανύπαρκτες υποθέσεις, αλλά και για κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή ήταν η αιτία που κάποιοι αποχώρησαν από το κόμμα του.

Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε πως η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματός του, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δέχθηκε πέντε επισκέψεις για έλεγχο από το ΣΔΟΕ. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «μη θεσμικές» πιέσεις και ζήτησε να λάμψει η αλήθεια.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προανήγγειλε πως θα δώσει και νέα στοιχεία αναφορικά με τις κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος στελεχών των ΑΝΕΛ.

Παλαιότερα άρθρα: