Το tweet-γρίφος του Μηλιού

tweet mhlios
Διαβάστε επίσης

Με ένα tweet-γρίφο σχολίασε τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και την αβεβαιότητα που προκαλεί στις αγορές το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο υπεύθυνος της Οικονομικής Πολιτικής του κόμματος, κ. Γιάννης Μηλιός.

«Άλλο απειλή πολέμου, άλλο πόλεμος. Υποχωρούν στην απειλή, όσοι το έχουν από πριν αποφασίσει. Σπάμε το φόβο, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται», έγραψε ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

milios-tweet-polemos

Τη θέση του αυτή περί «πολεμικών απειλών» επανέλαβε και χθες, μιλώντας στον «Βήμα FM 99,5», αναφέροντας: «Το Βερολίνο χρησιμοποιεί μια μη επιτρεπτή, κατά τη γνώμη μου τακτική, που είναι η απειλή πολέμου και φοβάμαι ότι αυτοί που ταυτίζουν την απειλή πολέμου με τον ίδιο τον πόλεμο και στο τέλος υποχωρούν είναι αυτοί που ήδη είχαν αποφασίσει να υποχωρήσουν. Στην πραγματικότητα, δεν διαπραγματεύονται και μέχρι σήμερα είναι οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης. Καμία κοινωνία δεν αντέχει τον πόλεμο και γι’ αυτό δεν θα γίνει πόλεμος. Διότι θα είναι καταστροφικός για όλους. Η κυβέρνηση υποχωρεί, διότι είναι μέσα στο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμά της.»

Παλαιότερα άρθρα: