Το video clip των καρδιολόγων που σαρώνει στο διαδίκτυο

To video clip twn kardiologwn pou sarwnei sto diadiktyo
Διαβάστε επίσης

Και επιστήμονες και… ταλαντούχοι οι καρδιολόγοι από το Ινστιτούτο Καρδιάς και Αγγείων του Πανεπιστημίου Vanderbilt, στο Nashville του Τεννεσί των ΗΠΑ, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα διασκεδαστικό – ανεπανάληπτο βίντεο κλιπ, που ενημερώνει το κοινό για τη σημασία της βάδισης και της άσκησης στην καλή καρδιακή λειτουργία.

To βίντεο έχει γυριστεί, σύμφωνα με το invitromagazine, μέσα στο νοσοκομείο με τη συμμετοχή ασθενών, αλλά και 2 ρόκερς (του Edward King και του Billy Burnette, από τους Lynard Skynard και τους Fleetwood Mac αντίστοιχα),

Το «Walk to Walk» είναι πνευματικό παιδί του καρδιολόγου Mark Glazer, ο οποίος έχει ηγηθεί στην παραγωγή και τριών άλλων ιατρικών βίντεο, ενώ ένα από αυτά τα τραγούδια, το «Κάτω από την πίεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Heart», περιέχει χιουμοριστικούς στίχους για τη σημασία της χρηματοδότησης της έρευνας.

Έτσι, η ομάδα του Στρατηγικού Marketing του Πανεπιστημίου του Vanderbilt συνεργάστηκε με τον Glazer για να δημιουργήσει αυτό το βίντεο-κλιπ, που περιέχει ένα ευρύτερο μήνυμα για τη δημόσια υγεία.

Οι γιατροί της ομάδας Vanderbilt Heart, απέδειξαν το ομολογουμένως ιδιαίτερο ταλέντο τους στην μουσική, (για την επιστημονική τους ικανότητα δεν μπορούμε να πάρουμε όρκο…). Κι αυτό φαίνεται φυσιολογικό, καθώς οι μουσικές επιρροές στην πόλη Νασβιλ του Τεννεσί, η οποία αποτελεί το κέντρο της Μουσικής Βιομηχανίας και γι΄αυτό αποκαλείται με το παρατσουκλι «Music City», δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Παλαιότερα άρθρα: