Το Youtube ετοιμάζει νέα υπηρεσία… τηλεόρασης στα πρότυπα του Netflix

0aa6136495e26d5e5a96e78725bb1282_XL
Διαβάστε επίσης

Η Google βλέποντας την επιτυχία που έχει το Netflix, το Hulu και άλλων συνδρομητικών υπηρεσιών on demand περιεχομένου, έφτιαξε το Youtube Red τη δική της συνδρομητική υπηρεσία μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα βίντεο που υπάρχουν στο Youtube χωρίς διαφημίσεις.

Μετά από αυτό η Google ετοιμάζει ακόμα μία συνδρομητική υπηρεσία η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν μέσα από το Youtube, για αρχή τουλάχιστον, ζωντανά διάφορα ειδησιογραφικά κανάλια των ΗΠΑ.

H νέα υπηρεσία που ετοιμάζει το Youtube θα ονομάζεται Unplugged. και δεν αποκλείεται να τη δούμε στον αέρα μέσα στο 2017.

Η λογική στης θα είναι βασισμένη στο γνωστό συνδρομητικό μοντέλο που έχουμε δει να χρησιμοποιείται από όλες τις υπηρεσίες τέτοιου είδους και αρχικά θα περιέχει τα κυριότερα καλωδιακά κανάλια των ΗΠΑ με την αρχή να γίνεται με τα ειδησεογραφικά ενώ όπως φαίνεται το Youtube βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κανάλια και παραγωγούς περιεχομένου, όπως είναι το NBC Universal, η Twenty-First Century Fox και το CBS.

Παλαιότερα άρθρα: