Τουρίστρια στην Καραϊβική πέθανε από τα εξερχόμενα αέρια αεροπλάνου

home-slide5
Διαβάστε επίσης

Τραγικό θάνατο βρήκε πενηνταεπτάχονη τουρίστρια στην Καραϊβική από τα εξερχόμενα αέρια αεροπλάνου Boeing 737 των Caribbean Airlines που απογειώθηκε κοντά της, στο αεροδρόμιο «Princess Juliana».

Το αεροδρόμιο «Princess Juliana» είναι γνωστό για τους επικίνδυνους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης που διαθέτει καθώς από τη μια πλευρά υπάρχει ένα βουνό και από την άλλη μια παραλία. Αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και θεατών που μαζεύονται για να δουν τα αεροπλάνα που περνούν ξυστά από τα δύο σημεία, με την παραλία να έχει γίνει ιδιαίτερα διάσημη γι” αυτόν τον λόγο.

Όλοι τους, όπως και η γυναίκα από τη Νέα Ζηλανδία που έχασε τη ζωή της, αγνοούν τις απαγορευτικές πινακίδες που υπάρχουν στον φράχτη του δημόσιου δρόμου που βρίσκεται ανάμεσα στην παραλία και το αεροδρόμιο, και συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν από κοντά το ξεχωριστό θέαμα.

Τα εξερχόμενα καυσαέρια του κινητήρα του αεροσκάφους που απογειωνόταν προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη στο κεφάλι της γυναίκας η οποία τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Παλαιότερα άρθρα: