Τραμπ: «Κτηνώδης» και «διεφθαρμένη» η κυβέρνηση του Ιράν

Τραμπ-735x400
Διαβάστε επίσης

Με νέα ανάρτησή του επανήλθε σήμερα στο θέμα του Ιράν και στις διαδηλώσεις που συνεχίζονται για έκτη συνεχόμενη ημέρα στην χώρα ο Αμερικανός πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ιρανική κυβέρνηση «κτηνώδη» και «διεφθαρμένη».

«Ο λαός του Ιράν επιτέλους αντιδρά στο κτηνώδες και διεφθαρμένο καθεστώς του Ιράν. Όλα τα χρήματα που τόσο ανόητα τους έδωσε ο πρόεδρος Ομπάμα πήγαν στην τρομοκρατία και στις τσέπες τους. Ο λαός έχει ελάχιστο φαγητό, υψηλό πληθωρισμό και καθόλου ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ΗΠΑ παρακολουθούν», έγραψε σε νέο tweet του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρενέβη ξανά στην κρίση που έχει ξεσπάσει στο Ιράν, προτρέποντας σε αλλαγή καθεστώτος.

«Το Ιράν αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα, παρά την πολύ κακή συμφωνία που πέρασε με την κυβέρνηση Ομπάμα», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Ο σπουδαίος ιρανικός λαός καταπιέζεται εδώ και χρόνια. Πεινάει για τροφή και ελευθερία. Ο πλούτος του Ιράν έχει κατασχεθεί, όπως και τα ανθρώπινα δικαιώματα. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ», πρόσθεσε.

Παλαιότερα άρθρα: