Βρετανοί έσωσαν το γάμο τους γυρνώντας τη ζωή τους στο… 1950! (ΦΩΤΟ)

gamos-1950
Διαβάστε επίσης

Ένα ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία, ο 48χρονος Gary και η σύζυγός του, η 49χρονη Mary Jones, αποφάσισαν να γυρίσουν τα «ρολόγια της ζωής τους» στο 1950!

Κάποια στιγμή οι δυο τους πέρασαν μια κρίση στο γάμος τους και σκέφτηκαν να κάνουν ένα πείραμα γυρίζοντας πίσω τη ζωή τους αρκετές δεκαετίες. Η Mandy μαγειρεύει τώρα για τον σύζυγό της κάθε βράδυ, ακριβώς όπως έκαναν τότε οι περισσότερες γυναίκες, και ο Gary απολαμβάνει ένα υγιεινό δείπνο του 1950 παρέα με την αγαπημένη του σύντροφο.

Επιπλέον φροντίζει ο ένας τον άλλον όσο πιο πολύ μπορεί, η Mandy ντύνεται με vintage φορέματα, οδηγεί μία Chevrolet του 1949 και ακούει rockabilly στο jukebox της. Και το σημαντικότερο πιστεύει ακράδαντα ότι όλες οι γυναίκες θα πρέπει να υιοθετήσουν έναν παρόμοιο τρόπο ζωής αν θέλουν να διατηρήσουν αναλλοίωτη την ευτυχία τους. Το ζευγάρι ανακαίνισε όλο το σπίτι σε στυλ 50s και δεν αμελεί κάθε Σάββατο να βγει για χορό ή να καλέσει φίλους για φαγητό. Ταξίδια και ενασχόληση με τον κήπο είναι τα αγαπημένα τους χόμπι.

Παλαιότερα άρθρα: