Χαμός στο twitter με το «ταξιδάκι» του Βενιζέλου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος (ΦΩΤΟ)

benizelos
Διαβάστε επίσης

«Φωτιές» άναψε στο twitter η αποκάλυψη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που αφορούσε στο ταξίδι που πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος από τη Σκιάθο προς τις Βρυξέλλες.

Τα σχόλια, άλλα με οργή, άλλα με επικριτική διάθεση και άλλα με χιούμορ, τροφοδότησε ακόμα περισσότερο η απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για «εργάσιμες ημέρες διακοπών» που δικαιολογούν την απόφασή του.

Ορισμένοι ζητούν και αυτοί ένα ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάνε να δουν έναν… αγώνα της Μάντσεστερ ή για τις διακοπές τους. Όπως γράφει κάποιος χαρακτηριστικά: «Ζήτησε κανένας από εσάς που κράζετε τον Μπένι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να πάει κάπου και δεν το πήρε; Όχι. Μόνο να κράζετε είστε…». Άλλοι υπενθυμίζουν στον υπουργό Εξωτερικών ότι την ώρα που αυτός χρησιμοποίησε ένα αεροσκάφος η μια ώρα πτήσης του οποίου κοστίζει πάνω από 5.000 ευρώ, το 70% των Ελλήνων δεν πήγε διακοπές. Υπάρχουν κι εκείνοι, δε, που συνδέουν τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ με την πτήση του Ευάγγελου Βενιζέλου ενώ κάποιος άλλος «αποκαλύπτει» ότι το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τα «εγκαίνια» της πρωτοβουλίας «Νιώσετε πρωθυπουργός για μια ωρα».

v

v2

v3

v4

v5

v6

v7

v8

v9

v10

v11

v12

v13

v14

v15

v16

Παλαιότερα άρθρα: