Υπήρχε και συνοδηγός στη «μοιραία» νταλίκα της Εγνατίας Οδού (ΒΙΝΤΕΟ)

egnatia atyxima
Διαβάστε επίσης

Σοκαριστικές είναι οι στιγμές που έζησαν οι πολίτες που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι, τραυματισμένοι ακόμα και εκείνοι που κατάφεραν να βγουν νωρίς από το αυτοκίνητό τους έπειτα από το θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό.

Άνθρωποι σε κατάσταση πανικού προσπαθούσαν να βοηθήσουν τραυματίες, έτρεχαν σοκαρισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα και όλα αυτά ενώ δίπλα τους έχει πάρει φωτιά η νταλίκα που φέρεται να προκάλεσε το δυστύχημα.

Η Πυροσβεστική δεν έχει φτάσει ακόμα και οι στιγμές λίγο πριν συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί για όσους βρέθηκαν στην καραμπόλα συγκλονίζουν όπως φαίνεται και στα βίντεο.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία συνοδηγού στη νταλίκα που προκάλεσε την καραμπόλα στην Εγνατία Οδό. Πιο συγκεκριμένα, ένας ακόμα άντρας, επίσης Ρουμάνος, ήταν ο συνοδηγός του, ο οποίος επικοινώνησε με την αστυνομία και υποστήριξε πως ήταν τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ και έφυγε αμέσως μετά το ατύχημα, σύμφωνα με το seleo.gr.

Επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο 39χρονος οδηγός σχετικά με το πως προκλήθηκε το ατύχημα, ότι δηλαδή μετά τα διόδια του Πολυμύλου χάλασε το σύστημα πέδησης της νταλίκας με συνέπεια να «χάσει» τελείως τα φρένα του οχήματος.

Τα πρώτα στοιχεία σε κάθε περίπτωση από τους πραγματογνώμωνες λένε σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν υπήρχε βλάβη στη νταλίκα, πριν από τη σύγκρουση.

Ο 39χρονος ρουμάνος οδηγός είναι κρατούμενος μέχρι την Πέμπτη που απολογείται.

Οι αστυνομικοί πάντως αναφέρουν ως αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ο 39χρονος να κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι και για το λόγο αυτό δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε μπροστά του τα ακινητοποιημένα οχήματα.

Παλαιότερα άρθρα: