Υπόθεση Παντελίδη: τα αναπάντητα ερωτήματα ένα μήνα μετά το τροχαίο

pantelidis
Διαβάστε επίσης

Ένα μήνα μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό συνέβη.

Το κρίσιμο ερώτημα που ταλανίζει τόσο την οικογένεια του Παντελίδη όσο και των συνεπιβατών του, είναι ποιος οδηγούσε το τζιπ τη στιγμή του δυστυχήματος, καθώς αυτό παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο τραγουδιστής φέρεται να είχε ασφάλεια ζωής ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Επιπλέον, η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή έχει ήδη υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων για το χακάρισμα προσωπικών του λογαριασμών στο Ιντερνετ αποσπώντας ποσό ύψους 200.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του Παντελίδη προχωράει σε μήνυση για όσους είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση και τη συντήρηση του σημείου που έγινε το δυστύχημα.

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα αναμένεται να δώσουν τα αποτυπώματα που έχουν ληφθεί από το αυτοκίνητο και, συγκεκριμένα, από το χειρόφρενο, το τιμόνι και τις ζώνες ασφαλείας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος το οδηγούσε.

Η δικογραφία που συντάσσει η Τροχαία Ελληνικού αναμένεται αρχές Απριλίου να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία. Μέσα σε αυτήν θα περιλαμβάνονται το πόρισμα των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και τα ευρήματα από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.

Παλαιότερα άρθρα: