Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Δευτερα 8 Μαΐου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Δευτερα 8 Μαΐου 2017:

Κριός

Κάποιος σκηνικό μάλλον σήμερα θα κάνει την φαντασία σας να τρέχει. Ίσως θυμηθείτε την στιγμή που βγαίνετε μα κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Μόλις ξεκινήσει η φαντασία σας θα σας είναι δύσκολο να σταματήσετε.

Ταύρος

Μπορεί να έχετε μια διαμάχη με κάποιο άτομο που έχει τελείως διαφορετική προσέγγιση από εσάς. Ίσως ενθαρρύνει μια προσέγγιση που θεωρείτε ότι δεν είναι ρεαλιστική.

Δίδυμοι

Φροντίστε τους φίλους σας υποστηρίζοντας τις ιδέες σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην ενθαρρύνετε αυτομάτως ένα σχέδιο ή μια οπτική που ξέρετε ότι είναι λάθος ή ότι δεν πρόκειται να αποτύχει.

Καρκίνος

Μπορεί να είστε ανάμεσα στον πραγματικό κόσμο και την φαντασία. Ο κόσμος της φαντασίας είναι αυτός που κερδίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.

Λέων

Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα μπορείτε να δραπετεύσετε προς την φαντασία με κάποιο αντικείμενο που επιθυμείτε. Κάντε σχέδια για να αφήσετε ελεύθερη την φαντασία σας.

Παρθένος

Άσχετε με την κατάστασή σας θα θέλετε να ξεφύγετε. Υπάρχει τεμπελιά μέσα σας και μπορεί να προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να διώξετε κάποιες ευθύνες. Ακόμα και αν αυτή η ιδέα φαίνεται τρομερή τώρα μάλλον θα σας δημιουργήσει προβλήματα μετά.

Ζυγός

Μπορεί να εκνευριστείτε με κάποιο ειδύλλιο που φαίνεται να σας προκαλεί περισσότερη ένταση παρά χαλάρωση. Κανείς δεν είπε ότι ο έρωτας είναι εύκολος αλλά δεν χρειάζεται να είναι μίζερος.

Σκορπιός

Η φαντασία σας είναι ο καλύτερός σας φίλος. Δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να ταράξει τον κόσμο την φαντασίας σας. Ταιριάζετε την αγάπη και τον έρωτα πολύ καλά και όλα είναι υπέροχα στο μυαλό σας.

Σκορπιός

Η φαντασία σας είναι ο καλύτερός σας φίλος. Δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να ταράξει τον κόσμο την φαντασίας σας. Ταιριάζετε την αγάπη και τον έρωτα πολύ καλά και όλα είναι υπέροχα στο μυαλό σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia:Μάλλον θα υπάρχει επιθετικότητα σήμερα. Είτε προέρχεται από εσάς ή τον/την σύντροφό σας η ένταση υπάρχει και δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Αιγόκερως

Έχετε άγχος σχετικά με μια τολμηρή κίνηση που θέλετε να κάνετε απέναντι στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο έρωτας είναι υπέρ σας τώρα. Δεν είναι έκπληξη που αισθάνεστε θαρραλέοι. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην παρασυρθείτε.

Υδροχόος

Αν και γενικά σας αρέσει να παραμένετε προσγειωμένοι και να προχωράτε με σταθερό και οργανωμένο τρόπο υπάρχει μια έντονη δύναμη που σας ωθεί να επεκταθείτε. Βάλτε φαντασία στην ημέρα σας και ονειρευτείτε.

Ιχθύες

Μπορεί να φαίνεστε ως το άτομο που δεν μπορεί να πάρει τίποτα σοβαρά. Άσχετα με την κατάσταση μπορεί να κάνετε αστεία. Το χιούμορ βοηθά όλους γύρω σας. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην το παρακάνετε όμως.

Παλαιότερα άρθρα: