Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017:

Κριός

Θα έχετε πολλά που πρέπει να γίνουν σήμερα σε σημείο που να μην ξέρετε από που πρέπει να ξεκινήσετε. Το μεσημέρι ίσως βρεθείτε πνιγμένοι. Κάντε ένα διάλειμμα. Κάντε μια βόλτα.

Ταύρος

Μόλις μπείτε στο γραφείο σας σήμερα θα αισθανθείτε να βομβαρδίζεστε από κρίσεις και προβλήματα.Λίγος καφές και μια σύντομη συζήτηση με τους συναδέλφους μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα.

Δίδυμοι

Σήμερα θα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός αρμονίας και πάθους. Εκμεταλλευθείτε το. Με τα πράγματα να πηγαίνουν ομαλά στην δουλειά δεν υπάρχει λόγος να μην φύγετε νωρίς και να κάνετε μια υπέροχη βραδιά για τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος

Οι προσπάθειές σας στο σπίτι έχουν αποδώσει. Το σπίτι σας δείχνει υπέροχο. Όσοι έρχονται το λένε. Κάποιοι απρόσμενοι επισκέπτες μπορεί να έρθουν για λίγο και να μείνουν για φαγητό. Είστε καλοί οικοδεσπότες αλλά και μάγειρες. Ίσως για αυτό και οι επισκέπτες να θέλουν να μείνουν.

Λέων

Η περιοχή σας αλλάζει και η αλλαγή είναι προς το καλύτερο. Ίσως έρθουν νέοι γείτονες ή μπορεί να ανοίξει κάποιο νέο μαγαζί. Θα περάσετε πολύ χρόνο στην περιοχή σας κάνοντας νέες γνωριμίες και θα κάνετε και τις δουλειές σας.

Παρθένος

Θα έχετε οικονομική επιτυχία ειδικά όσον αφορά τις ικανότητές σας να διαχειρίζεστε χρήματα. Μάλλον θα λάβετε κάποια χρήματα σύντομα που ίσως να μην περιμένετε.

Ζυγός

Ο/η σύντροφός σας χρειάζεται την υποστήριξή σας και όχι κήρυγμα τώρα. Αφήστε τον/την να ξέρει ότι είστε διαθέσιμοι να ακούτε και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Σκορπιός

Σήμερα είναι το τελευταίο σημείο ώθησης για να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο σχέδιο πάνω στο οποίο δουλεύετε εδώ και καιρό. Αν και όνομά σας δεν θα εμφανιστεί πουθενά εσείς είστε ικανοποιημένοι που έχετε παίξει σημαντικό ρόλο.

Τοξότης

Ένα ευχάριστο αποτέλεσμα μάλλον θα καθυστερήσει ή θα ακυρωθεί εξαιτίας ενός γεγονότος που είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δουλεύετε πολύ σκληρά τελευταία. Καθώς μια προθεσμία πλησιάζει μπορεί να ξυπνάτε και την νύχτα και να κάνετε υπολογισμούς ή να σκέπτεστε τη πρότασή σας.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα είναι για έρωτα και προσωπικές επαφές. Θα φτιάξετε το βράδυ μια ωραία ατμόσφαιρα για τον/την σύντροφό σας. Η σχέση σας προχωρά πολύ ωραία.

Ιχθύες

Κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα μάλλον θα εμφανιστούν σήμερα. Θα είναι καλή στιγμή για μια νέα δουλειά όπου θα έχετε πιο γρήγορη πρόοδο και οικονομική σταθερότητα.

Παλαιότερα άρθρα: