Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017:

Κριός

Σήμερα εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας ίσως συζητήσετε την πιθανότητα να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αυτό μπορεί να αφορά την διακόσμηση ή ακόμα και το καθάρισμα.

Ταύρος

Σήμερα ίσως έχετε την ανάγκη να γράψετε. Αυτό μπορεί να μην είναι κάτι περισσότερο από ένα e-mail σε έναν φίλο ή μπορεί να είναι δημιουργική δουλειά όπως ένα μυθιστόρημα ή ένα σενάριο.

Δίδυμοι

Η γραφειοκρατική δουλειά που αφορά χρήματα θα πρέπει να γίνει σήμερα. Μάλλον θα είναι μια καλή περίοδος καθώς έρχονται χρήματα προς το μέρος σας ακόμα και αν η γραφειοκρατεία σας ταλαιπωρεί.

Καρκίνος

Σήμερα το μυαλό σας θα είναι πολύ γρήγορο και διεισδυτικό. Μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποια έρευνα εις βάθος που σκέπτεστε εδώ και καιρό πάνω σε ένα θέμα που σας συναρπάζει.

Λέων

Κάποια έντονα, όμορφα όνειρα μπορεί να σας αφυπνίσουν και αν σας κάνουν να αντιληφθείτε κάποιες νέες ευκαιρίες. Μπορεί να είναι δημιουργικά και ίσως σκεφθείτε να τα εκμεταλλευθείτε.

Παρθένος

Σήμερα ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα που ασχολείται με κάποιο πνευματικό ή φιλοσοφικό θέμα που σας αφορά. Μπορεί να συναντήσετε ένα χαρισματικό άτομο που ίσως τα ερεθίσει το μυαλό με τις κουβέντες του και ίσως σας αλλάξει οπτική.

Ζυγός

Ένα δημόσιο πρόσωπο, μάλλον ένας συγγραφέας ίσως σας ενδιαφέρει σήμερα. Αυτό το άτομο ίσως έχει πολλά να πει που σας ενδιαφέρουν σε πολλά επίπεδα. Θα θέλετε να μάθετε πολλά για την δουλειά του/της.

Σκορπιός

Σήμερα ίσως πάτε σε ένα πάρτυ ή σε μια ομαδική δραστηριότητα που σας φέρνει σε επαφή με κάποια ενδιαφέροντα άτομα από μακρινά μέρη. Μπορεί να βρείτε τις συζητήσεις πολύ ενδιαφέρουσες. Θέλετε να μάθετε πολλά.

Τοξότης

Κάποια αλλαγή στην καριέρα σας ίσως σας εκπλήξει αλλά θα κάνει θετική αλλαγή σε εσάς. Το εισόδημά σας θα εκτοξευθεί. Ίσως συμπεριλαμβάνονται και κάποια νομικά έγγραφα.

Αιγόκερως

Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας φέρει σε επαφή με κάποιο πολύ έντονο, συναρπαστικό άτομο που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα. Μπορεί να θεωρήσετε ότι είναι άτομο γοητευτικό και sexy. Αν είστε ελεύθεροι ίσως πρέπει να προσπαθήσετε.

Υδροχόος

Έχετε την τάση να μπορείτε πάντα να συγκεντρώνεστε αλλά σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι από συνήθως μάλλον γιατί ένα σχέδιο σημαίνει πολλά για εσάς. Μπορεί να σχετίζεται με την δουλειά.

Ιχθύες

Μια έντονη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας ίσως συμβεί σήμερα. Μπορεί να έχει να κάνει με την σχέση σας και το επίπεδο δέσμευσης. Ίσως αναφερθείτε στον γάμο. Αν είστε ήδη παντρεμένοι ίσως αποφασίσετε να κάνετε παιδί.

Παλαιότερα άρθρα: