Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017:

Κριός

Ίσως έχετε ταλέντο στην συγγραφή. Φαίνεται πως έχετε έναν ακριβή και ξεκάθαρο τρόπο στην έκφρασή σας. Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε αυτό το δώρο στην καριέρα σας. Σήμερα μπορεί να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον.

Ταύρος

Θα έχετε μια ευχάριστη ημέρα σήμερα. Οι άλλοι μπορεί να μην έχουν διάθεση για παιχνίδια αλλά θα δείχνουν περισσότερη τρυφερότητα στις σχέσεις τους. Ακριβώς έτσι σας αρέσουν. Όλα είναι υπέρ σας για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον. Κάντε το τώρα. Αυτή η ατμόσφαιρα θα διαρκέσει μόνο μερικές ημέρες.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να περιμένετε ότι θα αισθάνεστε τρυφερότητα στις επαφές σας με τους άλλους σήμερα. Μπορείτε να στηριχτείτε στους άλλους. Μην φοβάστε να μιλήσετε για τα πιο προσωπικά συναισθήματά σας σε έναν φίλο.

Καρκίνος

Δεν θα απογοητευθείτε σήμερα. Τις επόμενες ημέρες θα βάλετε στην άκρη τον αναλυτικό τρόπο σκέψης σας και θα επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν. Θα είστε περιποιητικοί με τα άτομα που αγαπάτε.

Λέων

Η ημέρα σήμερα είναι υπέροχη για δημιουργικότητα, ειδικά για ότι δείχνει το ιδιαίτερο στυλ σας. Είστε παραγωγικοί, αν και αυτό που δημιουργείτε είναι μια αντανάκλαση της μόδας. Σήμερα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματά σας σαν έμπνευση.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί κάποιος να θέλει να μάθει για τις σκέψεις σας. Σήμερα είναι σαν να είστε σε αποστολή για αναζήτηση απαντήσεων μέσα σας σε πνευματικές ερωτήσεις για τα μυστικά της ζωής. Απλά πείτε στους άλλους ότι θέλετε να ξεκουραστείτε καθώς δεν θα μπορέσουν έτσι και αλλιώς να αντιληφθούν το τι σκέπτεστε.

Ζυγός

Σας αρέσει να έχετε πολύ σοβαρές συζητήσεις για σημαντικά ζητήματα. Ξαναφτιάχνετε τον κόσμο όπως θα θέλατε εσείς και οι φίλοι σας να είναι. Θα αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι και θα θέλετε να ξαπλώσετε νωρίς. Ίσως δεν είστε τόσο κουρασμένοι αλλά μπορεί να θέλετε να μείνετε μόνοι σας ώστε να καταφέρετε να σκεφθείτε.

Σκορπιός

Μπορεί συχνά να λειτουργείτε σαν να είναι στατικός ο κόσμος και τίποτα δεν αλλάζει. Μερικές φορές μπορεί να σκέπτεστε ότι η ανθρωπότητα και ο κόσμος είναι έτσι και έτσι θα πρέπει να παραμείνετε και εσείς. Θυμηθείτε την εξέλιξη. Οι άνθρωποι συνεχώς αλλάζουν όπως και ο κόσμος. Κοιτάξτε γύρω σας. Μην χάνετε χρόνο και μην προσπερνάτε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

Τοξότης

Σήμερα αφήστε τα συναισθήματά σας να αναμειχθούν με τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να σας αρέσει κάτι αν πραγματικά δεν το αντέχετε. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφθείτε τις σημαντικές αρχές σας και να καταφέρετε να συγχρονίσετε το μυαλό με την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι πηγαίνετε προς το παρελθόν. Ένα κομμάτι σας αισθάνεται νοσταλγία για “τις παλιές καλές ημέρες”. Ένα άλλο κομμάτι ζει για το μέλλον, δεν φοβάται το άγνωστο. Αν και αυτό ακούγεται αντιφατικό και οι 2 πλευρές σας σας βοηθούν να προχωρήσετε προς τα μπροστά. Σκεφθείτε το σήμερα.

Υδροχόος

Είστε ευαίσθητοι απέναντι στον κόσμο γύρω σας. Είναι σαν να σκέπτεστε με την καρδιά σας. Είναι πιθανό να είστε λιγότερο αντικειμενικοί όσον αφορά τις σχέσεις σας αφού σας εξουσιάζουν τα συναισθήματά σας. Αν ελπίζατε να κρύψετε κάτι από κάποιον, δεν θα τα καταφέρετε.

Ιχθύες

Η σημερινή ημέρα είναι για την ερμηνεία και όχι για την ανάλυση. Μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα τις επόμενες ημέρες θα επηρεάσει την σκέψη σας. Να περιμένετε κάποια σύγχυση στις επαφές σας με τα πιο κοντινά σας άτομα.

Παλαιότερα άρθρα: