Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017:

Κριός
Μπορεί να παρεκκλίνετε της πορείας σας σήμερα για να αποφύγετε κάποια δέσμευση. Να είστε δυνατοί και πείτε στους άλλους τις σκέψεις σας ακόμα και αν αισθάνεστε ότι θα πληγωθούν.

Ταύρος
Είστε πολύ ευαίσθητοι σήμερα. Είναι πιθανό να εκραγείτε. Μην ντρέπεστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Είστε ισορροπημένοι και όλα λειτουργούν αρμονικά ώστε να μπορέσετε να εκφραστείτε.

Δίδυμοι
Μπορεί να είστε αμυντικοί σήμερα. Θα πρέπει να φροντίσετε να μην χάσετε την ενέργειά σας. Το κλειδί είναι να προσφέρετε συμβουλές και να απομακρύνεστε μετά.

Καρκίνος
Σήμερα είναι μια τέλεια ημέρα για εσάς. Θα δείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Οι πληροφορίες είναι πολλές. Κρατήστε ότι χρειάζεστε και αφήστε τα υπόλοιπα.

Λέων
Μπορεί να αναρωτιέστε για πολλά πράγματα. Μάλλον η ζωή σας μερικές φορές φαίνεται να σας ταλαιπωρεί. Μέσα σας συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Παρθένος
Ίσως το μυαλό σας γυρίζει σήμερα. Αυτό είναι καλό. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστείτε τώρα. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι σας τώρα.

Ζυγός
Μην υποθέτετε ότι μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματά σας μόνοι σας. Και μόνο να μιλήσετε για κάποια θέματα θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε την λύση.

Σκορπιός
Σηκωθείτε νωρίς και ξεκινήστε. Θα έχετε πολύ ενέργεια που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ότι θέλετε. Η ενέργεια των πλανητών είναι στο πλευρό σας.

Τοξότης
Μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα σήμερα. Ίσως κανείς δεν έχει ακούσει την γνώμη σας εδώ και καιρό. Μάλλον είναι σημαντικό να την πείτε.

Αιγόκερως
Ο ρυθμός σήμερα αυξάνεται και εσείς πρέπει να βάλετε τα πάντα στην θέση τους. Να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας. Θα κερδίσετε πολλά.

Υδροχόος
Κανείς δεν θα φροντίσει τις ανάγκες σας σήμερα. Κάντε το μόνοι σας. Θα δείτε ότι υπάρχει μικρή βοήθεια από τους άλλους και υπάρχουν πολλές έντονες απόψεις.

Ιχθύες
Ακούστε προσεκτικά για απαντήσεις. Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Θα δείτε ότι μπορείτε να είστε παραγωγικοί όταν δεν το περιμένετε.

Παλαιότερα άρθρα: