Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017:

Κριός

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο κουρασμένοι και εξαντλημένοι τελευταία. Μην πιέζεστε για κάνετε πράγματα ενώ ξέρετε ότι το σώμα σας θέλει ξεκούραση.

Ταύρος

Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας με ένα άτομα που δεν θα αλλάξει την γνώμη του/της για κάτι. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που ίσως χάσετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να δείξετε ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν με κάποιο τρόπο.

Δίδυμοι

Μάλλον υπάρχει κάποιο άτομο που θέλει απελπισμένα να σας πλησιάσει. Μάλλον θα υπάρχουν εντάσεις σήμερα αν δεν ανοιχτείτε και δεν αφήσετε αυτό το άτομο να έρθει λίγο πιο κοντά.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι εύκολο για εσάς να εμφανιστεί σε ένα πάρτι ή να απαντήσετε το τηλέφωνο όταν ξέρετε ότι είναι ένας φίλος με καλά νέα αλλά ίσως να μην είστε εκεί όταν όλα γίνονται δύσκολα.

Λέων

Αντιληφθείτε ότι το μυαλό σας είναι εμφανές ακόμα και σε άτομα που δεν σας ξέρουν καλά. Μην νομίζετε ότι μπορείτε να κρύψετε πράγματα από τους άλλους, ειδικά σήμερα.

Παρθένος

Οι απόψεις σας θα είναι έντονες σήμερα και μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε στην κορυφή του κόσμου. Να θυμάστε ότι υπάρχουν και άλλοι στον κόσμο μαζί σας οπότε μην αδιαφορείτε.

Ζυγός

Αντιληφθείτε ότι μπορεί να ελέγχετε τις πράξεις των άλλων χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας.

Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί με τις απρόσμενες καταστάσεις σήμερα. Τα καλά νέα ότι η ευέλικτη συμπεριφορά σας ταιριάζει πολύ με τις αλλαγές της ημέρας σήμερα.

Τοξότης

Γίνετε εξωστρεφείς σήμερα. Δεν θα ξέρετε τον ακριβή δρόμο που πρέπει να διαλέξετε αν δεν εξετάσετε όλες τις επιλογές σας. Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνεστε καλά ψυχολογικά και αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί όλοι είναι τόσο ευερέθιστοι όταν φαίνεται ότι είναι μια φυσιολογική ημέρα. Να είστε υπομονετικοί με τους άλλους.

Υδροχόος

Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας μέχρι ένα θέμα που υπάρχει με κάποιον άλλο να ξεκαθαριστεί. Θα έχετε πολύ συναισθηματική δύναμη και θα δείτε ότι αυτό είναι σημαντικό.

Ιχθύες

Μην αφήνετε τα μικρά και ανόητα σχόλια των άλλων να καταστρέψουν την ημέρα σας. Οι άλλοι μπορεί να είναι λίγο περιορισμένοι με τα πάντα, από τα χρήματα μέχρι τα συναισθήματα και τον χρόνο που περνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παλαιότερα άρθρα: