Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 11 Απριλίου 2017

zwdia_new
Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια την Τρίτη 11 Απριλίου 2017:

Κριός

Κάποια χρήματα που ίσως περιμένετε από μακριά ίσως έχουν καθυστερήσει. Μπορεί να είναι εκνευριστικό για εσάς αλλά μην πανικοβάλλεστε. Τα χρήματα θα έρθουν. Περιμένετε, εκτός και αν η κατάστασή σας είναι επείγουσα.

Ταύρος

O έρωτας και το sex θα είναι προτεραιότητά σας σήμερα. Είστε πολύ όμορφοι και αισθάνεστε πολύ αισθησιακά και μπορεί να προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού από ξένους. Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε νέα ρούχα.

Δίδυμοι

Αν είστε ελεύθεροι σήμερα μπορεί να επιθυμείτε έναν σύντροφο από το παρελθόν και θα αναρωτιέστε τι κάνει τώρα. Αν είστε σε σχέση ίσως βιώσετε κάποιο προσωρινό χωρισμό από τον/την σύντροφό σας και ίσως θέλετε να μείνετε σπίτι.

Καρκίνος

Μπορεί να περιμένετε από τον/την σύντροφό σας να σας τηλεφωνήσει στην δουλειά. Όσο και να θέλετε να μιλήσετε ίσως ασχοληθείτε τόσο πολύ με την δουλειά που δεν έχετε χρόνο για τίποτα.

Λέων

Η σεξουαλικότητά σας είναι συνδυασμένη με ένα ρομαντικό συναίσθημα που υπάρχει στα παραμύθια. Ίσως είναι ασυνήθιστο για εσάς αλλά ο/η σύντροφός σας θα το λατρέψει. Αν είστε ελεύθεροι θα προσελκύσετε πολύ προσοχή και ίσως συναντήσετε κάποιο νέο και συναρπαστικό άτομο.

Παρθένος

Μια επιθυμία να ξεκαθαρίσετε το σπίτι σας ίσως σας παρακινήσει να κάνετε ένα καλό καθάρισμα. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε και κάποιες επισκευές ή αλλαγές στην διακόσμηση

Ζυγός

Ένας σύντροφός σας ίσως επικοινωνήσει μαζί σας ξαφνικά, ίσως σας προτείνει να βρεθείτε μόνοι σας. Έχετε τέτοια διάθεση μιας και αισθάνεστε πολύ ελκυστικοί και δεν φοβάστε να το δείξετε. Το βράδυ ίσως μείνετε μέσα ή πάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Σκορπιός

Μπορεί να περιμένετε να ακούσετε για κάποια χρήματα που ίσως σας αφορούν και σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα καλλιτεχνικό σας σχέδιο. Θα έχετε πολλούς λόγους να γιορτάσετε σήμερα καθώς τα χρήματα έρχονται.

Τοξότης

Κάποιος στην δουλειά σας μπορεί να σας βρίσκει πολύ ελκυστικούς και δεν είναι μυστικό σήμερα. Το πως θα απαντήσετε είναι δικό σας θέμα αλλά αν δεν έχετε τα ίδια συναισθήματα μην απαντήσετε θετικά απλά γιατί έχετε γοητευθεί.

Αιγόκερως

Η επιθυμία σας να σεβαστείτε το ιδιαίτερο άτομο στην ζωή σας έρχεται σε αντίθεση με μια επίσης έντονη επιθυμία να αποκτήσετε έντονη πειθώ. Το μυστικό για να επιλύσετε αυτή την διαμάχη είναι να ξέρετε ότι δεν είναι αποκλειστικές.

Υδροχόος

Μπορεί να έχετε μια κρυφή επιθυμία για κάποιον που σκέπτεται ότι είστε μόνο φίλοι. Μην εκπλαγείτε αν μάθετε κάτι άλλο σήμερα. Είναι μια ημέρα όπου κρυφά πάθη μπορεί να αποκαλυφθούν και το άτομο αυτό ίσως αισθανθεί έλξη για εσάς.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως συναντήσετε έναν συνάδελφο ή μπορεί ξαφνικά να έχετε μια απρόσμενη έλξη. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι γιατί δεν είχατε σκεφθεί αυτό το άτομο με αυτό τον τρόπο. Πριν προχωρήσετε δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

Παλαιότερα άρθρα: