Σε απολογία ο Σουάρες – Απειλείται ακόμα και με διετή αποκλεισμό!

Σε απολογία ο Σουάρες – Απειλείται ακόμα και με διετή αποκλεισμό!
Διαβάστε επίσης

Αντιμέτωπος με αποβολή από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι -σύμφωνα με τα ξένα Μέσα- ο Λουίς Σουάρες, έπειτα από την δαγκωματιά που έκανε στον Ιταλό, Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Η FIFA ανακοίνωσε την εκκίνηση πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον του Λουίς Σουάρες, που για τρίτη φορά στην καριέρα του δάγκωσε αντίπαλο. Αυτήν τη φορά, θύμα ήταν ο αμυντικός της Ιταλίας, Τζιόρτζιο Κιελίνι, χωρίς ο διαιτητής να αντιληφθεί τη φάση, με συνέπεια ο Ουρουγουανός να παραμείνει στο παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσει τη νίκη πρόκριση στη φάση των 16.

Ο Σουάρες έσκυψε προς τον ώμο του 29χρονου Ιταλού και τον δάγκωσε! Ο Κιελινι έπεσε στο έδαφος και στη συνέχεια όρμηξε στον διαιτητή, ζητώντας την αποβολή του αντιπάλου του.

Η FIFA ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει έρευνα για το ζήτημα και εφόσον ο Σουάρες κριθεί ένοχος για την πράξη του, μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 24 αγώνες ή δύο χρόνια αποκλεισμού από την εθνική Ουρουγουάης, καθώς και με 150.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο παίκτης δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση της Ουρουγουάης την Τετάρτη. Να πούμε ακόμα πως -σύμφωνα με πληροφορίες της «ITV»- υψηλόβαθμα στελέχη της Adidas αναμένεται να πραγματοποιήσουν σύσκεψη, στην οποία θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τη χορηγία στον Σουάρες.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε