Μπιλ Γκέιτς: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου πλένει τα πιάτα

bill melinta gates
Διαβάστε επίσης

Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Microsoft και η σύζυγός του, Μελίντα, συνιδρύτρια του ιδρύματος «Bill & Melinda Gates Foundation, μπορεί να έχουν μια πιεστική καθημερινότητα, αλλά έχουν βρει το μυστικό της ισορροπίας.

Η Μελίντα Γκέιτς, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Business Insider, για τη προώθηση του νέου της βιβλίου «Τhe Moment of Lift: Ηow Empowering Women Changes the World», μίλησε και για τα μυστικά του γάμου τους.

Όπως δήλωσε η Μελίντα, όταν τελειώνει η μέρα τους στο τέλος της ημέρας μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού, σημειώνοντας ότι η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια τους είναι το πλύσιμο των πιάτων. Τι εννοεί; Ότι το μοιράζονται τις ευθύνες του σπιτιού έχει κάνει πιο ισχυρή τη σχέση τους και έχουν αναλάβει από κοινού τη φροντίδα του σπιτιού .

Στο βιβλίο της σημειώνει πως όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί ένιωθε απίστευτα μόνη στο γάμο της με τον Μπιλ Γκέιτς. αφού εκείνος δούλευε συνέχεια και ταξίδευε ατελείωτα ως CEO της Μicrosoft. Αυτό της είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό, που κατάφερε να το “γεμίσει” συζητώντας τις ελλείψεις στη σχέση τους και επικοινωνώντας ουσιαστικά.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε