ΕΣΡ: Εφτά άδειες, έξι αιτήσεις- Ποιοι τις κατέθεσαν

adeies
Διαβάστε επίσης

Έξι φάκελοι υποψηφιότητας κατατέθηκαν ως την εκπνοή της προθεσμίας για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στα χέρια των ομάδων του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης βρίσκονται οι φάκελοι των ΣΚΑΙ,STAR,ALPHA,ANT1,Ε και Τηλεοπτικής Ελληνικής(συμφερόντων Βρυώνη).

Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης βρίσκονται σε συνεχή «ανοικτή» διάσκεψη, από τις 12 το μεσημέρι, κι εντός ολίγου αναμένεται να συνταχθεί σχετικό πρακτικό και να επισημοποιηθεί ο κατάλογος των αιτήσεων που θα έχουν υποβληθεί.

Αφού γίνει ο πρώτος τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών, το ΕΣΡ θα ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων, που θα περάσουν στη διαδικασία της αποσφράγισης.

Στα γραφεία του ΕΣΡ, τα οποία από φυλάσσονται από ισχυρή ομάδα αστυνομικών δυνάμεων, οι επτά ομάδες υποδοχής ήταν από χθες έτοιμες να παραλάβουν τους φακέλους των υποψηφίων ενδιαφερομένων για μια τηλεοπτική άδεια.

Η αποσφράγιση των φακέλων και η καταγραφή του περιεχομένου τους θα γίνει την Παρασκευή, 12/1/2018, την Δευτέρα, 15/1/2018 και, αν απαιτηθεί, την Τρίτη, 16/1/2018. Στη διαδικασία αυτή παρόντες θα είναι δύο εκπρόσωποι από κάθε υποψήφιο, ενώ δεν προβλέπεται η παρουσία δημοσιογράφων και καμερών, οι οποίοι θα απουσιάζουν και κατά την διαδικασία της παραλαβής των φακέλων αιτήσεως.

Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αποσφράγισης των φακέλων των υποψηφιοτήτων, δίνεται περιθώριο δέκα ημερών μέσα στο οποία μπορούν να υποβληθούν τυχόν ενστάσεις.

Παλαιότερα άρθρα:

6 απαντήσεις στο “ΕΣΡ: Εφτά άδειες, έξι αιτήσεις- Ποιοι τις κατέθεσαν”

  1. I simply want to mention I’m new to blogging and site-building and definitely savored you’re page. More than likely I’m going to bookmark your site . You really come with really good article content. Thanks for revealing your blog.

Σχολιάστε