Γιατί η Apple απαγορεύει τα selfie sticks

80782b41b6b2ecdacc9abb9cc8e94e30_XL
Διαβάστε επίσης

Στις 8 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της Apple στο οποίο απαγορεύονται τα selfie sticks αλλά και τα monopods σε όσους παραβρεθούν στο event, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του εκθεσιακού κέντρου.

H εταιρεία τυπικά παρέχει βίντεο stream από το keynote της πρώτης μέρας που θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω του Internet. Έτσι λοιπόν τα selfie sticks θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις λήψεις που ενδεχομένως θα μπλοκάρουν τις κάμερες της Apple, σύμφωνα με το CNN.

Μάλιστα η απαγόρευση αφορά οποιαδήποτε προσπάθεια λήψης ακόμη και από GoPro κάμερα. Αντιθέτως η λήψη μέσω για παράδειγμα της κάμερας ενός iPhone ή άλλου smartphone επιτρέπεται.

«Η Apple συμφωνεί πως μπορεί να συζητηθούν τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο λογισμικό και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν στο WWDC με εξαίρεση την λήψη screen shots και κοινοποιήσεις review», αναγράφουν επίσης οι κανόνες της Apple.

“ΟΧΙ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ

Επίσης, απαγορεύεται η χρήση τσιγάρου ακόμη και ηλεκτρονικού στο εσωτερικό του συνεδριακού χώρου. Οι καπνιστές θα βρουν… παρηγοριά 6 μέτρα εξωτερικά και μακριά από την είσοδο του εκθεσιακού χώρου.

Τέλος, η Apple προειδοποιεί πως όποιος δεν συμμορφωθεί με τους κανόνες αυτούς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του ζητηθεί να αποχωρήσει άμεσα από τον εκθεσιακό χώρο.

Παλαιότερα άρθρα:

5 απαντήσεις στο “Γιατί η Apple απαγορεύει τα selfie sticks”

  1. I just want to tell you that I am beginner to weblog and really savored you’re web blog. Likely I’m going to bookmark your site . You amazingly come with impressive posts. Thank you for sharing your webpage.

Σχολιάστε