Κωνσταντινόπουλος : Ο Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ

ody3
Διαβάστε επίσης

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποφεύγοντας να απαντήσει ευθέως αν θα διεκδικήσει την προεδρία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του ωστόσο επεσήμανε ότι θα τις ανακοινώσει την κατάλληλη στιγμή.

«Στόχος του νέου Κεντροαριστερού φορέα θα είναι να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική παράταξη, αυτή είναι η ανάγκη. Χρειαζόμαστε ενιαίο φορέα, αλλά οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες πρέπει να αποφασίσουν ότι την επομένη της εκλογής του αρχηγού ότι θα πρέπει να είναι μια ενιαία» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

”Εγγυητές αυτής της προσπάθειας είναι οι χιλιάδες κόσμου που θα ψηφίσουν. Χρειάζεται μια προοδευτική πρόταση, μια ξεκάθαρη στρατηγική”.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και σε εκείνους που ζητούν ο νέος πολιτικός φορέας να μην συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚΔεν μπορούν οι Γενίτσαροι να μας προσκαλούν και να μας νουθετούν», τόνισε.

Παλαιότερα άρθρα:

8 απαντήσεις στο “Κωνσταντινόπουλος : Ο Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ”

  1. I just want to say I am very new to blogging and site-building and definitely liked your website. Very likely I’m going to bookmark your site . You certainly have perfect article content. Thanks a bunch for sharing your website page.

Σχολιάστε