Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου 2018 – Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

zodia-mhna
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

pappas konstantinos zodia

Η μερική Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και συγκεκριμένα στην 20ο 41’ του Καρκίνου, στις 13 Ιουλίου, επηρεάζει αρκετά τα συναισθήματα αλλά και όσα έχουμε αντιληφθεί ως τώρα. Κάποια πράγματα αλλάζουν, ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις οικογενειακές ή προσωπικές, σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και σε όσα θέλουμε να καταφέρουμε.

Έτσι αυτή η έκλειψη, φέρνει αρκετές αλλαγές, μας ωθεί να αρχίσουμε έναν καινούργιο κύκλο, ανανεωμένοι και να αφήσουμε πίσω θέματα τα οποία μπορεί να μας κρατούν στο παρελθόν, δέσμιους. Αυτή η έκλειψη, θα επηρεάσει αρκετά τα συναισθήματα και αυτό θα φανεί έντονα μέσα στις προσωπικές σχέσεις, όπως και σε συνεργασίες.

Η αντίθεση αυτής της Έκλειψης με τον Πλούτωνα, φέρνει πράγματα στην επιφάνεια τα οποία πρέπει να ξεκαθαρίσουν, ο Πλούτωνας έτσι κι αλλιώς πάντα ζητάει την κάθαρση, κυρίως την πνευματική, έτσι θα πρέπει να δούμε τα πράγματα με μία διαφορετική ματιά, για να ξεκαθαρίσουν θέματα τα οποία μας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους, ελέγξτε καλύτερα όσα θέλετε να κάνετε και αποφύγετε αποφάσεις, αν όλα δεν φαίνονται ξεκάθαρα.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την έκλειψη, είναι του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η έκλειψη, θα σας επηρεάσει σε θέματα προσωπικά και κυρίως οικογενειακά. Αποφύγετε, συζητήσεις που απαιτείται η εστίασή σας, σε αποφάσεις θεμάτων διαμόρφωσης σχέσεων, επίλυση θεμάτων που αφορούν την επικοινωνία σας με άτομα του οικείου περιβάλλοντος. Εστιάστε, στον συναισθηματικό σας κόσμο και προσπαθήστε να τον ισορροπήσετε, διότι η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί αρκετά και ανασφάλειες, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη της 13/07, θα επηρεάσει κυρίως τις σχέσεις μεταξύ των προσώπων που σας περιστοιχίζουν, οικογενειακά πρόσωπα και οικογενειακές υποθέσεις. Μην επιμείνετε, στο ξεκαθάρισμα των διαφορών που έχουν υπάρξει από το παρελθόν, μεταξύ συγγενικών προσώπων. Οι εντάσεις, μπορούν να πάρουν μέρος και το χάσμα της επικοινωνίας να αυξηθεί περισσότερο. Κάντε, ήρεμες συζητήσεις, αποφεύγοντας την κριτική και την ανάλυσή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικονομική σας κατάσταση και η ασφάλειά σας γενικότερα, θα επηρεαστεί αρκετά από αυτή την έκλειψη. Μπορεί, να υπάρξουν αναταράξεις και να εμφανιστούν αντιξοότητες σε αυτούς τους τομείς. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και ενεργοποιήστε την διπλωματική σας σκέψη, ώστε να ανταπεξέλθετε με ηρεμία και διαύγεια σε δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σχέσεις, θα εμφανίσουν μία αναταραχή και ο ψυχολογικός σας τομέας, θα ενισχυθεί από αρνητικές σκέψεις. Απομακρυνθείτε, από τις προσωπικές σας εξάρσεις, που θα υπάρξουν λόγω την μη κατανόησης των συναισθημάτων σας, από οικογενειακά πρόσωπα. Εστιάστε, στον εαυτό σας και δώστε του τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να ενδυναμώσει θετικά του στοιχεία. Μπορεί, ο συναισθηματικός σας τομέας, να αισθανθεί μία έλλειψη, αλλά η λογική σας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει, οποιαδήποτε δυσκολία.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει αρκετά την ψυχική σας κατάσταση, οι επιθυμίες που έχετε στοχεύσει να υλοποιήσετε, μπορεί να βρουν εμπόδια και θα υπάρξει μία αποδιοργάνωσή. Η διεύρυνση της πνευματικότητά σας, θα αναβληθεί, αποπροσανατολίζοντάς σας από τον στόχο σας. Δείξτε, περισσότερη προσοχή, σε παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις που αφορούν το άτομό σας. Μην αποθαρρύνεστε, εξάλλου η επιμονή σας είναι το όπλο για την αποκατάστασή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη αυτή, θα επηρεάσει το κοινωνικό σας τομέα, οι σχέσεις επομένως με άτομα που αφορούν την κοινωνική σας υπόσταση, θα δοκιμαστούν, λόγω της έλλειψης κατανόησης των σκέψεων σας. Παρότι, η οργάνωση και η ανάλυση των θεμάτων που παρουσιάζετε, είναι το σήμα κατατεθέν για σας, κάποιες εμβόλιμες καταστάσεις θα παρουσιαστούν ως εμπόδια. Προσπαθήστε, να αγνοήσετε τις εντάσεις, και αφοσιωθείτε στον στόχο σας, έχετε τα περιθώρια να αγωνιστείτε με τον κατάλληλο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, είναι για σας ένα θέμα που σας απασχολεί ιδιαίτερα. Η έκλειψη, θα εμφανίσει κάποιες δυσκολίες στην αποπεράτωση της και δεν σας επιτρέπει να αφοσιωθείτε, δίνοντας το καλύτερό σας. Στην καριέρα σας, θα υπάρξουν εξελίξεις, που ίσως σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Η υπομονή και η επιμονή σας, θα είναι τα όπλα, που θα αντιμετωπίσετε με σταθερότητα τις δυσκολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νομικές υποθέσεις και μακρινά ταξίδια που έχετε οργανώσει αυτή την περίοδο, για λόγους επαγγελματικούς, αναψυχής, ή μετοίκησης, θα χρειαστεί να τα επανεξετάσετε, διότι μπορεί να υπάρξει αναβολή λόγω κάποιων καταστάσεων. Κάποιες καθυστερήσεις, θα υπάρξουν και στον τομέα της γνώσης και στην απόκτηση των πτυχίων σας. Μην πτοείστε, οι ικανότητές σας, είναι παραπάνω από κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή, σε εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν, όπως οικονομικές και κληρονομικές. Ίσως, πάρετε αρνητικές απαντήσεις σε κινήσεις που ήδη έχετε κάνει και σας φέρουν οικονομικές δυσκολίες. Δείξτε, μία κατανόηση στο ερωτικό σας τομέα, χωρίς να επηρεάζεστε από αρνητικές σκέψεις και τρίτα άτομα, για τον σύντροφό σας. Μπορεί να εμφανιστούν κρυφές καταστάσεις και απαιτείται η καθαρότητά σκέψης σας, για να εξαλείφουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα των σχέσεών σας, του γάμου και των συνεργασιών, μπορεί εμφανίσει αρκετές δυσκολίες και κάποια πράγματα αλλάζουν. Για σας, είναι πολύ σημαντική η σταθερότητα και η ασφάλεια, αλλά πρέπει να αναδείξετε τα ικανά στοιχεία σας, προσπερνώντας τις δυσκολίες για να πετύχετε όσα θέλετε. Τα στιβαρά βήματα και η αυτοκυριαρχία, σας οδηγούν στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Παραγκωνίστε λοιπόν, τις δυσχέρειες που σας αποτρέψουν από τον στόχο σας και αφήστε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο εργασιακός σας τομέας, θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες με αυτή την έκλειψη, στην εξέλιξή του και στην επικοινωνία με τους άλλους. Μην επιμείνετε, στις καινοτόμες ιδέες, διότι δεν θα υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση από τους συναδέλφους σας. Αφοσιωθείτε, περισσότερο στην οργάνωσή και στην δομή των ιδεών σας. Δείξτε, περισσότερη προσοχή σε θέματα υγείας και βελτιώστε την διατροφή σας, βρείτε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν και θα μειώσουν το άγχος που μπορεί να έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι ερωτικές, θα δεχθούν αρκετή επιρροή από αυτή την έκλειψη και θα αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας. Θα εμφανιστούν γεγονότα που θα σας δείξουν την πραγματική εικόνα, που εσείς ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε, προσέξτε όμως, μην παρασυρθείτε από πλασματικές σκέψεις και προβείτε σε άδικα συμπεράσματα. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας, επίσης θα σας απασχολήσει και θα πρέπει να βρείτε ένα κομβικό σημείο για να επικοινωνήσετε καλύτερα μαζί τους. Όσο και να σας κουράσει, μην αποθαρρύνεστε, εξάλλου είναι εύκολο για σας, να αναγνωρίζετε τα αισθήματά τους και να κινείστε κατάλληλα.

 

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε