Μετά τον «θρόνο του Δία» & το «θερινό Νταβός», τώρα… πουλάμε πυραύλους

Olympos1
Διαβάστε επίσης

Κάθε πρόταση για την εξεύρεση ισοδυνάμων του ΦΠΑ ή για την ελάφρυνση του δημοσίου χρέους προβάλλεται από τους κυβερνώντες, άσχετα αν μπορεί ποτέ να υλοποιηθεί. Σημασία, όπως λένε στην κυβέρνηση, έχει η προσπάθεια (και η φαντασία).

Ο «Βηματοδότης» υπενθυμίζει τις τρεις επενδυτικές προτάσεις του Δημήτρη Μάρδα για «απογείωση» της χώρας μας, με το «θερινό Νταβός», τη «Σίρλεϊ Μπάσεϊ» και τον «θρόνο του Δία» στον Ολυμπο. Σειρά τώρα στις προτάσεις, όπως διηγείται η δημοφιλής στήλη του ΔΟΛ, παίρνει ο Πάνος Καμμένος.

Φέρεται να πρότεινε πρώτα κοινή ναυπήγηση πολεμικών πλοίων με τους Γάλλους. Εν συνεχεία ο βρήκε άλλη μία: να πουλήσουμε κάτι πυραύλους στο Αμπου Ντάμπι που μας περισσεύουν και από την πώληση αυτή υπολογίζει να εισπράξουμε 200 εκατ. ευρώ.

Αμ το άλλο; Ενεργοποιεί ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Καστοριά ραφής στρατιωτικών στολών με 13 στρατιωτικούς ράφτες (ναι, υπάρχουν και ράφτες στον Στρατό) ώστε να μην προμηθεύονται οι Ενοπλες Δυνάμεις ρούχα από την… Κίνα, σύμφωνα πάντα με τον «Βηματοδότη».

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε