Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία στις 8 Ιουλίου

makedonia
Διαβάστε επίσης

Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, διοργανώνει την Κυριακή 8 Ιουλίου, η «Επιτροπή για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας».

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν προκειμένου να «διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης: η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική», ενώ υποστηρίζει ότι «υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις που μας κάνουν να πιστεύουμε πως ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δεν θα παραπέμψει ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα στην Ελληνική Βουλή για ψήφιση, για προφανείς λόγους».

«Στην καρδιά του καλοκαιριού, αψηφώντας  τις καιρικές συνθήκες και τα «μπάνια…του λαού», θα  διατρανώσουμε την αδιαπραγμάτευτη ελληνικότητα της Μακεδονίας στέλνοντας το μήνυμα σε κάθε γωνιά της γης: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ», αναφέρεται ακόμη.

Παλαιότερα άρθρα:

9 απαντήσεις στο “Νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία στις 8 Ιουλίου”

  1. I simply want to say I am very new to blogging and seriously loved you’re page. Very likely I’m likely to bookmark your site . You definitely have awesome posts. Cheers for sharing with us your web site.

Σχολιάστε