Ο Γαβαλάς θέλει να γίνει Υπουργός!

gabalas
Διαβάστε επίσης

Για το Dancing with the stars, όπου συμμετέχει πλέον ως κριτής, αλλά και για τα σχέδια του να ασχοληθεί με την πολιτική μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Έχω την αίσθηση, πως μετά την αποφυλάκιση σου, λες τα πράγματα έξω από τα δόντια, τοποθέτησε και πολιτικά. Με την αγάπη που σου δείχνει ο κόσμος και την επιρροή που έχεις δε σκέφτηκες να ασχοληθείς με την πολιτική;«

«Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γιατί το γκλάμουρ που έχω αποθηκευμένο μέσα μου θα πρέπει να βγει σε έναν πιο κλειστό χώρο και αυτός μπορεί να είναι η Βουλή», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν η ενασχόληση με την πολιτική περνάει από το μυαλό του.

Σε τι πόστο θα έβλεπε τον εαυτό του; «Θα με έβλεπα στο Υπουργείο Τουρισμού ή Πολιτισμού. Τόσα χρόνια, έχω φέρει πάρα πολύ κόσμο στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Μεταξύ αστείου και σοβαρού ξέρω τι είναι αυτό που θέλει ο τουρίστας για να περάσει καλά», είπε στο περιοδικό ΟΚ!.

Όσο για το αν ο ίδιος πείθεται όταν ακούει πολιτικούς να μιλάνε; Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Μα δεν είμαι ηλίθιος. Καταρχήν ποιοι είναι η πολιτικοί;Αυτοί που βάζουν το make-up για να βγουν στα κανάλια; Ξέρεις, οι καλύτεροι πελάτες των προϊόντων make-up είναι οι πολιτικοί εξαιτίας της κατανάλωσης που κάνουν για να βγουν στα παράθυρα. Δε με πείθει κανείς και δε μου λέει κανείς τίποτα»

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε