Ο Μίκαελ Σουμάχερ κλείνει τα 50 – Τι δήλωσε η γυναίκα του

michael-schumacher-ski
Διαβάστε επίσης

Τα 50 του χρόνια κλείνει αύριο Πέμπτη 3 Ιανουαρίου ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο διάσημος οδηγός της Formula 1 που βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης μετά το φοβερό ατύχημα που είχε τον Δεκέμβρη του 2013 στις Γαλλικές Άλπεις την ώρα που έκανε σκι.

Η γυναίκα του Κορίνα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, εξέδωσε ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους της συμπαρίστανται, αλλά και να ζητήσει σεβασμό της ιδιωτικότητας του ίδιου και της οικογένειας.

Ολόκληρη η δήλωσή της έχει ως εξής: «Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019».

Παραμονές Χριστουγέννων του 2013, ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε το δεξί μέρος του κεφαλιού του σε ένα βράχο, κάνοντας σκι. Το κράνος που φορούσε έσπασε στα δύο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων, ενώ παρέμεινε σε κώμα για έξι μήνες.

Τον Απρίλιο του 2014 μεταφέρθηκε σε ιδιωτική τοποθεσία που δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, αλλά πιστεύεται πως είναι η κατοικία του κοντά στην λίμνη της Γενεύης, και εκεί λαμβάνει όλη την απαιτούμενη θεραπεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως 15 φυσιοθεραπευτές εργάζονται μαζί του ώστε να καταφέρει να αναρρώσει πλήρως.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε