Όργιο παραβατικότητας σε Μύκονο και Θάσο – Τι εντόπισαν τα κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας

96d708d7541135008b80bff50e6a3fae_XL
Διαβάστε επίσης

Από 15 έως και 18-7-2016, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, πραγματοποίησαν ελέγχους σε συνολικά 22 επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε τουριστικές περιοχές της Μυκόνου και της Θάσου, όπου σε 12 διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Στην ευρύτερη περιοχή της Μυκόνου

-Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολούνται τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν αναγράφονταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
-Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε να απασχολείται ένας εργαζόμενος, ο οποίος δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
-Σε εστιατόριο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 150,10 ευρώ.
-Σε καφέ-εστιατόριο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση οκτώ αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 178,50 ευρώ.
-Σε εστιατόριο-μπαρ, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τουλάχιστον έντεκα αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 2.351,18 ευρώ.

Στην ευρύτερη περιοχή της Θάσου

-Σε εστιατόριο-καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 113,50 ευρώ, καθώς και 16 παραβάσεις ασφαλιστικής νομοθεσίας.
-Σε καφέ-ζαχαροπλαστείο, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, συνολικής αξίας 32,70 ευρώ.
-Σε εστιατόριο-πιτσαρία, διαπιστώθηκε μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
-Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
-Σε εστιατόριο-ψησταριά, διαπιστώθηκε να απασχολείται ένας εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού, καθώς και έξι παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
-Σε σνακ μπαρ – επιχείρηση ενοικίασης ομπρελών-ξαπλώστρων, διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.
-Σε καφέ-μπαρ, διαπιστώθηκε μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε