Πρώην ανταγωνιστές…νυν συνεργάτες-Apple και Samsung μαζί για το iPhone 8

samsung-galaxy-s6-vs-apple-iphone-6-aa-7-of-29
Διαβάστε επίσης

Το καινούργιο iPhone 8 έρχεται… Και γιατί θα ξεχωρίζει από τα προηγούμενα μοντέλα; Mα φυσικά για την οθόνη του!

Στο καινούργιο μοντέλο αναμένεται να εφαρμοστεί μια καινοτόμα τεχνογολογία, η οποία θα αναβαθμίσει την ποιότητα και την ανάλυση της οθόνης του και είναι γνωστή ως OLED.

Ωστόσο, η εταιρεία που μπορεί να φτιάξει κινητά βασισμένα στην τεχνολογία OLED και πόσο μάλλον σε μεγάλες ποσότητες, είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Apple, η Samsung!

Όπως φαίνεται όλο το σύστημα οθόνης OLED των iPhone στηρίζεται αποκλειστικά στην τεχνογνωσία της Samsung, όπως αναφέρουν οι αναλυτές.

Τα παραπάνω εξηγούν την οικονομική υπεροχή που απολαμβάνει η Samsung καθώς και το συνεχώς αυξανόμενο αγοραστικό που την προτιμάει έναντι άλλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Στελέχη της Apple αναφέρουν την επιτακτική ανάγκη αναζήτησης άλλης εταιρείας για την κατασκευή του λογισμικού OLED, που θα πλαισιώνει το νέο μοντέλο της Iphone.

Η ανάγκη της Apple για τη δημιουργία οθωνών OLED, εκτιμάται στα 45 με 50 εκατομμύρια για το προσεχές έτος!

Η Samsung κατασκευάζει το μεγαλύτερο μέρος των οθωνών, λαμβάνοντας μέρος καθ’όλη τη διάρκεια της παραγωγής, παρέχοντας πάνελ τεχνολογίας OLED καθώς και πάνελ αφής της ίδιας τεχνολογίας.

Κύκλοι στην Apple, μιλούν για κίνδυνο μείωσης της διατιθέμενης προς πώληση ποσότητα το φθινόπωρο.

Επιπλέον, στελέχη της Apple κάνουν λόγο για καινοτόμες αλλαγές, οι οποίες θα προστεθούν στα νέα μοντέλα και θα αφορούν το άνοιγμα οθόνης μέσω 3D αναγνώρισης του προσώπου του ιδιοκτήτη της συσκευής καθώς και την εφαρμογή TouchID.

Το νέο iPhone, θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Πέραν από το μοντέλο με το λογισμικό OLED, θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμη μοντέλα, όμοια με τα προηγούμενα αντίστοιχα iPhone, τα οποία θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία LCD.

Όλοι αναμένουν το νέο μοντέλο iPhone OLED, το οποίο θα έχει περισσότερες παροχές, όπως το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης σε μικρότερου βάρους συσκευή, η προστινή 3D κάμερα καθώς και το άνοιγμα της οθόνης μέσω αναγνώρισης του προσώπου του ιδιοκτήτη.

Όπως και να έχει, όλοι οι iPhone φανς, περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μοντέλο που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του!

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε