Πάνω απο 40.000 τα πρώτα μέλη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

niarxos_foundation
Διαβάστε επίσης

Από Illuminati

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινίασε τον Ιούνιο του 2016, κατά το τετραήμερο εκδηλώσεων Metamorphosis, το Πρόγραμμα Μελών, με την εγγραφή πάνω από 40.000 μελών.

Με στόχο να αποτελέσει έναν θεσμό που θα συμβάλλει στη μελλοντική βιωσιμότητα του ΚΠΙΣΝ, το πρόγραμμα αποσκοπεί να ενεργοποιήσει τους πολίτες να στηρίξουν τη λειτουργία του ΚΠΙΣΝ, απολαμβάνοντας παράλληλα προνόμια σε σχέση με τις εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες του.

Με τη συνδρομή στο Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ, τα ενδιαφερόμενα Mέλη απολαμβάνουν μία σειρά από ειδικά σχεδιασμένα προνόμια.

Τα προνόμια του Προγράμματος Μελών, τα οποία θα ισχύουν με την πλήρη έναρξη λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ το 2017, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων έκπτωση στο πωλητήριο, στα σημεία εστίασης και στις υπηρεσίες στάθμευσης, προπώληση εισιτηρίων μια μέρα νωρίτερα για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ και της ΕΛΣ, προσκλήσεις σε εκδηλώσεις μόνο για Μέλη, συμμετοχή σε ανοιχτές δοκιμές της ΕΛΣ, συμμετοχή σε ειδικές ξεναγήσεις στη σκηνή της ΕΛΣ (backstage) πριν την πρεμιέρα μιας παραγωγής, προτεραιότητα στην κράτηση ειδικών χώρων του Δημόσιου Τμήματος της ΕΒΕ όπως το στούντιο ηχογράφησης, τις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων κ.ά.

Ωστόσο, υπάρχει και μια χριστουγεννιάτικη ανακοίνωση που λέει πως το ΙΣΝ, επιθυμώντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη μελλοντική λειτουργία του ΚΠΙΣΝ και να δώσει ώθηση στη δημιουργία μίας κοινότητας που θα αγκαλιάσει το έργο, ήδη από τα πρώτα του βήματα, πρόκειται να καλύψει με δωρεά του το 50% του κόστους για τις νέες εγγραφές Μελών που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο των Χριστουγέννων, για το διάστημα από 22 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου. Η δωρεά του ΙΣΝ θα καλύψει έως 30.000 νέες εγγραφές μελών.

Η διαδικασία θα ισχύει για όσες εγγραφές πραγματοποιηθούν στο ΚΠΙΣΝ ή ηλεκτρονικά, στο www.SNFCC.org/members.

Επιπλέον, από τις 16 Δεκεμβρίου, θα είναι εφικτή και η αγορά συνδρομής Μέλους ως δώρο, για όλους όσοι επιθυμούν να την χαρίσουν σε φίλους ή συγγενείς τους, υποστηρίζοντας και με αυτόν τον τρόπο τις δράσεις του ΚΠΙΣΝ.

Παλαιότερα άρθρα:

6 απαντήσεις στο “Πάνω απο 40.000 τα πρώτα μέλη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος”

  1. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to learn, however I truly thought youd have one thing attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you possibly can repair in case you werent too busy searching for attention.

  2. You sure do understand what youre talking about. Man, this website is just great! I cant wait to learn much more of what youve have got to say. Im really happy that we discovered this after i did because I was really beginning to become bored with the whole blogging scene. Youve turned me around, man!

Σχολιάστε