Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα σπάει το χέρι τυφλού παιδιού σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Recognize-Signs-of-Abuse-in-a-Toddler-or-Baby-Step-12
Διαβάστε επίσης

Την απίστευτη στιγμή που μια γυναίκα κακοποιεί ένα τυφλό παιδί σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Ρωσία κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Ένα μικρό αγόρι, ο Τιμούρ, κάθεται στο πάτωμα ενός δωματίου. Ξαφνικά εμφανίζεται μια γυναίκα που τον αρπάζει από το χέρι και αρχίζει να τον σέρνει πάνω στο χαλί. Αμέσως μετά πάνω από το παιδί βρίσκονται τρία άτομα που προσπαθούν, φαινομενικά, να του δώσουν το φάρμακό του. Μια από τις γυναίκες, τότε, τον αρπάζει από το χέρι και του το στρίβει πίσω από την πλάτη καθώς το παιδί, όπως είπε αργότερα, δεν ήθελε να πάρει τα φάρμακά του.

Όταν η μητέρα του Τιμούρ πήγε να τον παραλάβει είδε ότι το παιδί ηταν γεμάτο μελανιές και εγκαύματα από τριβή. Όταν, μάλιστα, πήγε το μικρό αγόρι στο νοσοκομείο οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το αγόρι είχε υποστεί κατάγμα στο χέρι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση διάρκειας δύο ωρών.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο υπεύθυνος του κέντρου επιβεβαίωσε το συμβάν και ανακοίνωσε ότι το εμπλεκόμενο προσωπικό έχει απολυθεί.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε