Τα ζώδια της Παρασκευής 10ης Αυγούστου 2018

zodia-new1
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Οι σκέψεις σας σήμερα, είναι γεμάτες ενέργεια και δράση, και σας οδηγούν στην επιτυχία με γοργούς ρυθμούς. Βάλτε όμως φρένο, στις κινήσεις σας, διότι η διαδικασία του ρίσκου, απαιτεί την επιφυλακτικότητά σας. Στις προσωπικές σας υποθέσεις, η λειτουργία αυτή, μπορεί να σας παρουσιάσει ως ασυνεπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στάση σας, απέναντι στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, απαιτεί οργάνωση και διαλλακτικότητα, ώστε να βγείτε από το αδιέξοδο που θα παρουσιαστεί. Η έλλειψη ευαισθησίας και η αποφασιστικότητα που αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας καταστάσεις, μπορεί να εμφανίσει μία ψυχρότητα με κοντινά σας πρόσωπα. Είστε σε θέση όμως, να την αντιμετωπίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στάση σας, απέναντι σε πρόσωπα που σας πλησιάζουν θα πρέπει να είναι επιφυλακτική, ώστε να προστατεύεστε από αρνητικές επιρροές. Εστιάστε, σε όσα θέλετε να κάνετε και διορθώστε υπέρμετρες κινήσεις, που έχετε κάνει στο παρελθόν. Η καλή επικοινωνία σήμερα, μπορεί να βελτιώσει την σχέση με τον σύντροφό σας, και να εκμηδενίσετε αρνητικά θέματα του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υπερβολική σας ευαισθησία, είναι ικανή να επιτρέψει σε τρίτα άτομα, να σας επηρεάσουν και να σας περιορίσουν. Διατηρείστε, την αυτοκυριαρχία σας και φανείτε δυνατοί, σε κάθε περίσταση. Μείνετε μόνοι, ψάχνοντας τον εαυτό σας και δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις, για να ενδυναμωθείτε.

ΛΕΩΝ

Τα σχέδια που έχετε προδιαγράψει στον επαγγελματικό σας τομέα, έχουν την δυνατότητα να σας δώσουν την εξέλιξη που θέλετε. Φτάνει να τα προτείνετε στον κατάλληλο χρόνο, βασισμένα σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο. Ισορροπήστε, τις συναισθηματικές σας μεταβολές, που σας αποπροσανατολίζουν από τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι κινήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν, για την επαγγελματική σας εξέλιξη, θα δώσουν σήμερα, τα πρώτα δείγματα και θα σας ορίσουν την συνέχεια. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον θα βοηθήσει την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η θέληση να βρεθείτε, σε κόσμο και να επικοινωνήσετε, περικλείεται από ένα συναίσθημα διπλωματίας. Η σκέψη αυτή, σας ωθεί σε νέες συνεργασίες και νέες ενάρξεις. Ίσως δεχτείτε βοήθεια από το κοντινό σας περιβάλλον, για θέματα που αφορούν την σχέση σας. Ακόμα και οι συμβουλές, είναι απαραίτητες για να σας βγάλουν από το αδιέξοδο, που μπορεί να νιώθετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, επηρεάζει αρκετά την διάθεσή σας και τις αποφάσεις σας, απέναντι στα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσέξτε, μην απογοητεύεστε, διότι η επιχειρηματική σας σκέψη, χρειάζεται την επιμονή και την υπομονή σας. Η επανένωση με πρόσωπο του παρελθόντος, θα σας δώσει μία ευχάριστη διάθεση και παράλληλα, θα καταλήξετε σε διαφορετικά συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οξύτητα της σκέψης σας και η ευχέρεια του μυαλού σας, σας οδηγούν σε αποφάσεις και σε κλείσιμο συμφωνιών, αφού πρώτα έχετε ελέγξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Τα συναισθήματά σας, βρίσκονται σε ισορροπία, μην επιτρέψετε όμως, σε τρίτους να μπουν ανάμεσά σε σας και όσους αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας, θα κυλίσει ευχάριστα, διότι θα δείτε να καρποφορούν οι ιδέες και τα σχέδια σας. Η μελέτη και η εργασία, που έχετε πράξει στο παρελθόν, ήταν πολύ σκληρή κάνοντας ταυτόχρονα προσπάθειες, που ίσως ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις σας. Η στροφή προς τον εαυτό σας και η ικανοποίηση επιθυμιών σας, σας δίνουν έναν άλλον αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απασχολείστε τις σκέψεις σας, με πιο δημιουργικά πράγματα και απομακρυνθείτε από οξύθυμες συμπεριφορές. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε δραστικές ενέργειες και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Τα αισθήματα που τρέφετε, για τον σύντροφό σας, είναι αρκετά ρομαντικά και όμορφα, ώστε να περάσετε ευχάριστα μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Περιορίστε την ευαισθησία σας, απέναντι στους γύρω σας, απομακρυνθείτε από σοβαρές συζητήσεις και προσπαθήστε να βρεθείτε σε μέρη, που σας βοηθούν να συγκεντρωθείτε. Η εστίαση προς τον εαυτό σας και ο απολογισμός όσων έχετε πράξει μέχρι τώρα, θα σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα, μπορείτε να χειριστείτε πλέον τις καταστάσεις με μεγαλύτερη δυναμική.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε