Τα ζώδια της Δευτέρας 11ης Νοεμβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, η ευφυΐα και η αντιληπτικότητά σας δεν επιτρέπει σε τρίτα πρόσωπα, να σας χειριστούν και να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Ζυγοί, η διάθεση να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, θα επικεντρώσει την προσοχή σας στην διασκέδαση και σε νέες δραστηριότητες. Μπορεί να μην έχετε ικανοποιηθεί από τις μέχρι τώρα σχέσεις  που έχετε δημιουργήσει και θέλετε να ψάξετε να βρείτε, αυτό που θα σας ολοκληρώσει. Ιχθύες, οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν από το παρελθόν, θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο και ίσως πάρουν την τελική τους μορφή. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν, θα αποδειχθούν θετικές και θα βρείτε τον τρόπο να χειριστείτε τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα σας θα περάσει μία μικρή δοκιμασία και θα νιώσετε μία ανασφάλεια για την πορεία της. Το γεγονός αυτό, μπορεί να σας δημιουργήσει έναν εκνευρισμό και μία οξύθυμη συμπεριφορά, που θα εμποδίσει τις τολμηρές σας επιλογές. Μετριάστε την ένταση και βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε τις ανησυχίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν. Μην αφήνετε εκτεθειμένες τις απόψεις σας και υποστηρίξτε την θέση σας, με τόλμη και θάρρος. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και θα δείτε κάποια πράγματα διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση σας να συζητήσετε με συγγενικά πρόσωπα ή φιλικά, ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας και να ευνοηθούν τα σχέδιά σας. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις, θα αναπτύξετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και την αυτοεκτίμησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή, μπορεί να εμφανίσει κάποιες καθυστερήσεις και κατ’ επέκταση να σας αγχώσει, όμως, θα έχετε το περιθώριο να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και μπορεί να λάβετε χρήματα από οικονομικές συναλλαγές. Θέματα σχέσεων, θα δοκιμαστούν και το αποτέλεσμα θα οριστεί από τις βάσεις που έχετε δημιουργήσει μέχρι σήμερα.

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία σας να ανοίξετε νέους ορίζοντες και να βρεθείτε κοντά σε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα, θα μπορέσει να υλοποιηθεί κάνοντας τολμηρές ενέργειες. Τα ταξίδια και η μόρφωση, θα είναι στις αναζητήσεις σας και θα σας αποσπάσουν την προσοχή, από θέματα ρουτίνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα έρθουν στην επιφάνεια παρασκήνια που έχουν εξελιχθεί στο παρελθόν και θα στιγματίσουν την ημέρα σας. Ίσως αφορούν οικονομικά θέματα, γι’ αυτό κρατήστε την σκέψη σας συγκεντρωμένη σε στοιχεία που σας έχουν δοθεί.  Βασιστείτε στην διαίσθησή σας και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος, θα διευρυνθεί και θα αποκτήσετε νέες επαφές με καινούργια πρόσωπα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και μην αφήσετε την ανασφάλεια να εμποδίσει νέα σας σχέδια. Μία ερωτική σχέση, μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από τις επαφές σας και θα βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσπάθειες σας να αποκτήσετε την υλική ασφάλεια που έχετε ανάγκη, θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, όμως η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, μπορεί να φέρουν μικρές καθυστερήσεις. Μην χάνετε το θάρρος σας, εστιάστε στην εκτέλεση τους, έχοντας πιο συγκεντρωμένη την σκέψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Η επιθυμία να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις και να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο προς όφελός σας, εντείνει την τόλμη και την πρόθεση για αλλαγές στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εντάσεις της καθημερινότητας και οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί αυτό το διάστημα, σας έχουν πιέσει συναισθηματικά. Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να εξετάσετε νέες πτυχές της ζωή σας. Η μοναχικότητα, είναι μία δίοδο για να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχθείτε νέες προτάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Φροντίστε να είστε προσεχτικοί όμως στις εντάσεις ή στις αντιθέσεις που μπορεί να παρουσιαστούν. Η στάση αυτή, θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με σταθερότητα και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας και σε θέματα καριέρας, θα έχετε την ευκαιρία να υποστηρίξετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσετε την εικόνα σας και να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Την διάθεση αυτή, θα την μεταφέρετε στην ερωτική σας ζωή και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές, με τον σύντροφό σας.

 

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε