Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς *

pappas-konstantinos-zodia

Κριός

Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο Ζυγό και η αντίθεση με τον Ουρανό σας δημιουργεί μία άστατη ψυχολογία που θα επηρεάσει αρκετά την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις γι’ αυτό σήμερα να είστε αρκετά προσεκτικοί και αποφύγετε κάθε είδους αποφάσεις. Καλό είναι να σκεφτείτε ξανά θέματα που αφορούν τις σχέση σας και να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Τα επαγγελματικά σας και συνεργασίες επηρεάζονται επίσης, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή και να αφήσετε σημαντικά ζητήματα σε αυτό τον τομέα για κάποια άλλη μέρα.

Ευνοούνται: Καριέρα, οικονομικά Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη σήμερα βελτιώνει την ψυχολογία σας και σας βοηθάει να κινηθείτε καλύτερα ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις που έχουν διαταραχθεί τελευταία, μπορείτε να είστε πιο αισιόδοξοι αλλά και με καλύτερη διάθεση να βελτιώσετε θέματα που υπάρχουν. Όπως και στα επαγγελματικά σας μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα θέματα μέσα σε αυτό τον τομέα και να σκεφτείτε καλύτερα θέματα που αφορούν συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε όμως είναι τα οικονομικά σας και έξοδα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Ευνοούνται: Νέα σχέδια, εκπαίδευση, προσωπικότητα Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα, έξοδα Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 7, 14

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό επηρεάζοντας ακόμα την ψυχολογία σας αλλά και την σχέση σας με τους άλλους, γι’ αυτό και θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά σήμερα μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεάσει θέματα επαγγελματικών σας που πρέπει να είστε πιο αποδοτικοί αυτό το διάστημα αλλά και πιο ρεαλιστικοί πάνω σε σχέδια τα οποία θέλετε να προχωρήσετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποφύγετε μία άστατη διάθεση που μπορεί να σας φέρει σήμερα ο Ουρανός.

Ευνοούνται: Οικονομικά, κρυφές υποθέσεις Προσοχή σε: Συνεργασίες, σχέσεις Τυχεροί αριθμοί: 13, 4, 10, 12

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σήμερα σε τρίγωνο με τη Σελήνη στο Ζυγό τονίζει οικονομικές σας εκκρεμότητες, γι’ αυτό σήμερα προγραμματίστε καλύτερα θέματα τα οποία θέλετε να προχωρήσετε στο τομέα των οικονομικών σας, αν και μπορείτε να βρείτε καλύτερα τον τρόπο να προχωρήσετε τέτοιου είδους ζητήματα αποφύγετε όσο γίνεται νέα έξοδα τα οποία θέλετε να κάνετε. Με ευχάριστη διάθεση σίγουρα μπορείτε να βελτιώσετε θέματα που αφορούν σχέσεις αλλά και να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις που να λύσουν θέματα μέσα σε αυτές, κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και προσπαθήστε να μιλήσετε με πρόσωπα που μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, σχέσεις, φιλίες Προσοχή σε: Εργασία, υγεία Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 7, 16

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καλύτερα θέματα μέσα στον τομέα των επαγγελματικών σας και η Αφροδίτη να προχωρήσετε θέματα που αφορούν συνεργασίες. Μπορεί να έχετε καλύτερη επικοινωνία και να βελτιώσετε καταστάσεις σε αυτό τον τομέα, έτσι κι αλλιώς μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί σήμερα και να πετύχετε περισσότερα, όμως να είστε προσεκτικοί σε νέες συνεργασίες και προτάσεις, μη βιαστείτε να απαντήσετε. Στις σχέσεις σας προσπαθήστε σήμερα να δείξετε καλύτερη διάθεση, αρκετά πράγματα μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς περιμένετε, όμως προσπαθήστε να υπάρχει κατανόηση.

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, καριέρα Προσοχή σε: Διασκέδαση, ερωτικά, φιλίες Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 12

Παρθένος

Ο αστεροειδής Pallas (Αθηνά) σας δίνει νέες προοπτικές σήμερα, έτσι γεγονότα ή καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν την οπτική σας γωνία πάνω σε θέματα που σας απασχολούν, ιδιαίτερα επαγγελματικά σας θέματα που αντιμετωπίζετε πρόκειται να έχουν θετικές εξελίξεις, αρκεί να κινηθείτε περισσότερο για να τα βελτιώσετε. Στις προσωπικές σας σχέσεις μπορείτε σήμερα να βελτιώσετε καταστάσεις με τη Σελήνη στο Ζυγό που θα σας δώσει νέες προοπτικές, στον τομέα των οικονομικών σας όμως να είστε προσεκτικοί όπως και σε οικογενειακά ζητήματα.

Ευνοούνται: Ερωτικά, δημιουργία, ταξίδια Προσοχή σε: Φαντασία, σπίτι, καριέρα Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 18

Ζυγός

Με τη Σελήνη με παραμένει στο ζώδιό σας η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να μην είναι η καλύτερη σήμερα, προσέξτε ανασφάλειες και φοβίες που μπορούν να σας δημιουργηθούν. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη, όλα μπορούν να βελτιωθούν αρκεί να προσπαθήσετε περισσότερο για τα σχέδιά σας, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις αρκετά πράγματα μπορούν να σας προβληματίσουν, όπως και με κοντινά σας πρόσωπα, αφήστε όμως περισσότερο τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει ώστε να βρείτε λύσεις. Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας και πάρτε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε.

Ευνοούνται: Σπίτι, οικονομικά Προσοχή σε: Επικοινωνία, ταξίδια, νέα σχέδια Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 14, 12

Σκορπιός

Μπορείτε να εξετάσετε καλύτερα θέματα που σχετίζονται ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά σας σήμερα, ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις σας μέσα σε αυτό τον τομέα που μπορείτε να βελτιώσετε και με συνεργασίες που θέλετε να προχωρήσετε, όμως προσπαθήστε να διαχειριστείτε σωστά νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Αν και θέλετε να αλλάξετε αρκετά πράγματα προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα αν αφορά και τον τομέα των οικονομικών σας που αρκετές μπορεί να είναι οι εκκρεμότητες. Έχετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με άτομα που αγαπάτε, προσπαθήστε σήμερα να βελτιώσετε θέματα που αφορούν οικογενειακά θέματα με την Αφροδίτη να βοηθάει σε αυτό τον τομέα.

Ευνοούνται: Επικοινωνία, συνεργασίες, σχέσεις Προσοχή σε: Οικονομικά θέματα Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 7, 20

Τοξότης

Η Αφροδίτη σήμερα μπορεί να ευνοήσει θέματα που αφορούν την επικοινωνία σας αλλά και τα επαγγελματικά σας που ακόμα και αν υπάρχουν θέματα που σας δυσκολεύουν ιδιαίτερα μέσα σε συνεργασίες μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Είναι σημαντικό όσα κάνετε μέσα σε αυτή την περίοδο, όλα σίγουρα μπορούν να αναγνωριστούν από τα κατάλληλα πρόσωπα, μπορεί να έχετε κάποια νέα πρόταση ή κάποια συνάντηση στα επαγγελματικά σας που να αλλάξει πολλά. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα προσέξτε αρκετά τη διάθεσή σας που είναι το μόνο που μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα, η Αφροδίτη όμως θα σας βοηθήσει να μιλήσετε πιο ουσιαστικά με το σύντροφο σας.

Ευνοούνται: Οικονομικά, εργασία, υγεία Προσοχή σε: Προσωπικότητα, σχέσεις, συνεργασίες Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12

Αιγόκερως

Αρκετά μπορεί να είναι αυτά που σας απασχολούν, ιδιαίτερα με τον Ουρανό να διαταράσσει κάπως τις σχέση σας με οικογενειακά πρόσωπα, όμως η Σελήνη στο Ζυγό θα φέρει θετικές εξελίξεις για σας, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών σας που μπορείτε να δεχτείτε νέες προτάσεις αλλά και ευκαιρίες για να προχωρήσετε θέματα που σας έχουν κουράσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά θέματα και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις. Το σημαντικό είναι να ισορροπήσετε τη διάθεσή σας που παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, ερωτικά Προσοχή σε: Εργασία, υγεία Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8

Υδροχόος

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό σίγουρα δεν βοηθάει την ψυχολογία σας και δυσκολεύει την επικοινωνία σας σήμερα, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα που θα πρέπει να δείξετε περισσότερη ψυχραιμία και ηρεμία ώστε να κυλήσουν καλύτερα τα πράγματα σήμερα και να ξεπεράσετε ότι πρόβλημα παρουσιαστεί. Εστιάσετε σε όσα θέλετε να βελτιώσετε, ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών σας που μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να βελτιώσετε καταστάσεις, όμως αποφύγετε όσο γίνεται να επηρεάζεστε από τρίτους.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, σπίτι Προσοχή σε: Φιλίες, διασκέδαση, ερωτικά Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 9

Ιχθύες

Η Αφροδίτη σήμερα θα σας μεταφέρει την ανάγκη να ασχοληθείτε με νέα αλλά και πρωτοποριακά πράγματα, μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο και να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείτε με τρέχουσες ευθύνες και καθημερινά ζητήματα. Σήμερα ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις όμως σήμερα φροντίστε να είστε αρκετά προσεκτικοί και στα οικονομικά σας ο Ουρανός μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί σε έξοδα που θέλετε να κάνετε αλλά και συναλλαγές.

Ευνοούνται: Φιλίες, επικοινωνία, κοινωνικότητα Προσοχή σε: Καριέρα, σπίτι, φαντασία Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 14

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα:

60 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018”

  1. I simply want to mention I am just all new to blogging and actually liked this web-site. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You really have incredible posts. Kudos for revealing your website page.

  2. You are so awesome! I don’t think I’ve read through something like this before. So good to find someone with some original thoughts on this issue. Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is needed on the internet, someone with a bit of originality.

  3. I simply have to advise you that I am new to writing and clearly liked your page. More than likely I am most likely to bookmark your blog post . You seriously have impressive article content. Truly Appreciate it for share-out with us the best internet webpage

  4. Great – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

  5. You actually make it appear so easy with your presentation however I find this topic to be actually one thing that I think I might by no means understand. It sort of feels too complicated and extremely wide for me. I am looking forward on your subsequent post, I’ll try to get the grasp of it!

  6. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too fantastic. I really like what you’ve acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is actually a great web site.

  7. I have seen a lot of useful points on your web site about computers. However, I’ve the opinion that laptop computers are still not nearly powerful sufficiently to be a option if you typically do things that require loads of power, including video touch-ups. But for internet surfing, microsoft word processing, and a lot other popular computer work they are all right, provided you do not mind the small screen size. Many thanks sharing your notions.

Σχολιάστε