Τα ζώδια της Παρασκευής 19ης Ιουλίου 2019

zodia-mhna
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Κριοί, η προσωπικότητά σας και η λάμψη σας, θα δοκιμαστεί σήμερα και εσείς είστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε δυναμικά. Ξέρετε ότι έχετε την αισιοδοξία και την θετική ενέργεια, για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Δίδυμοι, παρασκήνια που θα έρθουν στην επιφάνεια, ίσως αφορούν τις φιλικές σας σχέσεις, τις οποίες θα αναγκαστείτε να διαχειριστείτε με δυναμικό τρόπο. Αιγόκεροι, ο επαναπροσδιορισμός της θέσης σας είναι αυτός που θα βάλει σε τάξη την σχέση μεταξύ των οικείων σας προσώπων. Ξεκάθαρα συναισθήματα, θα ευνοήσουν τις σχέσεις σας και θα νιώσετε άνετα και ελεύθερα, έπειτα από αυτές τις συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κρατήσετε μία επιφυλακτική στάση στον επαγγελματικό σας τομέα και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας, να σας κλείσει τα μάτια. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις προτάσεις που ίσως δεχθείτε και εξετάστε τις, με κάθε λεπτομέρεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνιακή σας τάση, σας φέρνει κοντά με νέα πρόσωπα και μπορείτε να ζήσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Οι συναντήσεις αυτές, θα σας ανανεώσουν και παράλληλα, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά ζητήματα, διότι η μέρα δεν σας ευνοεί ειδικά σε ότι αφορά τον συναισθηματικό σας παράγοντα. Η ασχολία σας, με πιο επιφανειακά θέματα θα σας κρατήσει ενεργούς και θα απομακρύνει, μικρές ανασφάλειες από τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη και η επιθυμία να επεκτείνετε τον επαγγελματικό σας τομέα, σας κάνει να βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση, να επεξεργαστείτε τα θέματα που τον συνοδεύουν. Μείνετε επικεντρωμένοι στον στόχο σας και δείξτε, την ανάλογη υπομονή.

ΛΕΩΝ

Αισθήματα αισιοδοξίας, θα σας στρέψουν την προσοχή στην κατάκτηση των ονείρων σας. Σήμερα, μπορείτε να στοχεύσετε αυτό που θα σας χαροποιήσει και θα σας φέρει την ευτυχία. Οι συμβουλές των αγαπημένων σας προσώπων, είναι αυτό που θα σας αναπτερώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εντάσεις που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, σας δημιουργούν μία ανασφάλεια για τις δυνατότητες που έχετε. Απομακρυνθείτε από το γύρω περιβάλλον, που μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο ρομαντικός σας χαρακτήρας, θα αναδυθεί στην διάρκεια της ημέρας και θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας. Θα μπορέσετε να κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις μαζί του και να οργανώσετε καινούργια σχέδια, για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία να πρωτοπορήσετε και να βγείτε από θέματα ρουτίνας, σας ωθεί στην περιπέτεια. Η μόρφωση ή τα ταξίδια, θα σας γεμίσουν νέες ιδέες. Η ικανότητά σας, να αποκτάτε με ευκολία αυτό που επιθυμείτε, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αυστηρότητα, μπορεί να υπάρξει από μέρους σας σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Δεν θέλετε να αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους και αυτό, σας κάνει πιο επικεντρωμένους στον στόχο σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε, σε αυτό που σας απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συναισθήματά σας απέναντι στον σύντροφό σας, θα είναι πιο ξεκάθαρα σήμερα και αυτό, θα σας βοηθήσει να απεμπλακείτε από προβλήματα του παρελθόντος. Σήμερα, μπορείτε να οριοθετήσετε, νέα πράγματα που θα κάνουν την σχέση σας καλύτερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε ένα έντονο κλίμα από τους γύρω σας και αυτό, σας κρατά σε μία άμυνα. Προσέξτε να μην είστε υπερβολικοί, στις προτάσεις που θα δεχθείτε, χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα κανένα αρνητικό υπόβαθρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, θα εξελιχθούν ευχάριστα, ίσως όμως κάνουν την εμφάνισή τους μικρές παρεξηγήσεις και σε αυτό μπορεί να ευθύνονται οι απότομες συναισθηματικές σας αλλαγές. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί όταν χρειάζεται.

Παλαιότερα άρθρα:

7 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Παρασκευής 19ης Ιουλίου 2019”

  1. I just want to mention I’m beginner to blogs and truly enjoyed you’re website. Likely I’m want to bookmark your site . You definitely come with terrific writings. Kudos for revealing your web site.

Σχολιάστε