Τα ζώδια της Τετάρτης 20ης Νοεμβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

 pappas konstantinos zodia

Ταύροι, οι καινοτόμες ιδέες σας, έχουν μία δυναμική που σας κάνουν ανταγωνιστικούς. Δείξτε όμως προσοχή, στην διατήρηση των ορίων που θα πρέπει να κρατήσετε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Σκορπιοί, σήμερα, μπορείτε να δείτε τα πράγματα γύρω σας, με μία πιο αισιόδοξη ματιά και αυτό, σας δίνει την ώθηση να κάνετε νέες ενάρξεις και νέα επαγγελματικά σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα που διαθέτετε και την επιχειρηματική σας σκέψη, φέρνοντας τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Αιγόκεροι, η επαγγελματική σας σταδιοδρομία είναι μία πρόκληση για σας. Θέλετε να πετύχετε και έχετε τον δυναμισμό να υπερασπιστείτε, τις ιδέες και τους στόχους σας.

 ΚΡΙΟΣ

Η ικανότητα να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις, σας βοηθάει να ισορροπήσετε σημαντικά θέματα στη ζωή σας. Μην αφήνετε ανυπεράσπιστο τον εαυτό σας, καθώς έχετε την ευελιξία να ξεφύγετε από τις αντιξοότητες. Διαχειριστείτε με σύνεση τα θέματα που σας απασχολούν και στρέψτε τις σκέψεις σας, προς την δημιουργικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας, μπορεί να σας δυσκολέψουν σήμερα. Όσοι έχετε παιδιά, δείξτε υπομονή και πλησιάστε τα, οργανώνοντας ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Νέες ιδέες που έχετε, μπορεί να δώσουν την λύση σε θέματα που αντιμετωπίζετε. Κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μία αυστηρότητα στην συμπεριφορά σας, μπορεί να προξενήσει παρεξηγήσεις, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η πειθαρχημένη στάση σας όμως, δεν θα επιτρέψει να χάσετε τον έλεγχο. Θα μπορέσετε να συμβουλέψετε και να καθοδηγήσετε άτομα, που νιώθετε ότι το έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις με κοντινά σας πρόσωπα, θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε δικά σας θέματα, που νιώθετε ότι κωλυσιεργούν. Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να παρατηρήσετε τις συμπεριφορές των άλλων, κρατώντας παράλληλα μία επιφυλακτική στάση.

ΛΕΩΝ

Στα οικονομικά σας θέματα, θα έχετε εύνοια, καθώς μπορείτε να τα βάλετε σε μία τάξη και να τα οργανώσετε. Θα πρέπει όμως, να είστε επιφυλακτικοί, με άτομα που θέλουν να σας επηρεάσουν αρνητικά. Ο χρόνος που θα σπαταλήσετε για τον εαυτό σας, θα είναι σημαντικός καθώς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε να οργανώσετε εξόδους ή συναντήσεις, με τα άτομα που συνεργάζεστε και να δώσετε μία τελική ευθεία, στα σχέδια που έχετε προτείνει. Η επαφή σας με το γυναικείο φύλο, θα είναι ευνοϊκή και θα βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, ίσως να μην είναι τόσο ευχάριστες. Θα παίξει σημαντικό ρόλο, η διπλωματική σας στάση, που θα προσδιορίσει τα πράγματα στις συζητήσεις σας. Η μέρα, επίσης, ευνοεί να ξεκαθαρίσετε ζητήματα της ερωτικής σας ζωής και να αλλάξετε την πορεία της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε νέες επαφές που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις ή σε νέες δραστηριότητες, θα διευρύνει τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτό, θα βελτιώσει και την διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να σταθεί εμπόδιο στις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα. Δείτε με πιο αισιόδοξη οπτική τα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε χρόνο, για τον εαυτό σας. Η στασιμότητα, δεσμεύει την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επενδύσεις και οι συμφωνίες που θέλετε να προχωρήσετε, ευνοούνται. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε δυναμικά σε προτάσεις που θα γίνουν. Πάρτε τις ανάλογες πρωτοβουλίες, που θα βοηθήσουν την καριέρα σας. Προχωρήστε με σιγουριά, σε θέματα που αφορούν την σταδιοδρομία σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αισιόδοξες σκέψεις σας, ευνοούν θέματα που σχετίζονται με την υλική σας ασφάλεια. Έχετε την ικανότητα, να μορφοποιήσετε τα σχέδιά σας, φτάνοντας σε θετικά αποτελέσματα. Η ερωτική σας διάθεση, θα σας οδηγήσει σε ενέργειες που θα εκπλήξουν και θα ενθουσιάσουν τον  σύντροφό σας.

 ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Αυτό, θα είναι το κλειδί για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Οι εντάσεις του παρελθόντος, έχουν μία αρνητική επιρροή στην ψυχολογία σας και αυτό, μπορεί να μεταφερθεί άθελά σας, μέσα στις σχέσεις. Ασχοληθείτε με ζητήματα, που δεν απαιτούν αναλύσεις και οριστικές αποφάσεις.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε