Τα ζώδια της Τετάρτης 13ης Νοεμβρίου 2019

zodia-new
Διαβάστε επίσης

Από τον Κωνσταντίνο Πάππαpappas konstantinos zodia

Ταύροι, η υπερβολική ευαισθησία που νιώθετε, αφήνει περιθώριο εκμετάλλευσης από τρίτους. Αφήστε πίσω σας, ότι σας κρατάει στάσιμους και βάλτε τα όριά σας. Εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και το ένστικτό σας. Παρθένοι, μπορεί να έχετε πρόθεση να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν φιλικά ή κοντινά σας πρόσωπα, δεν είναι όμως καλή επιλογή σήμερα, διότι δεν είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Η ψυχολογία σας, είναι αρκετά επηρεασμένη από θέματα του παρελθόντος και αυτό, μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Υδροχόοι, οι κοινωνικές σας σχέσεις θα αναπτυχθούν και θα φέρουν μία νέα συνεργασία με άτομα, που εσείς θα επιλέξετε. Νιώθετε την ανάγκη να μάθετε νέα πράγματα και να ξεφύγετε από την ρουτίνα.

Κριός

Η μέρα, σήμερα, σας κάνει πιο ευέλικτους και αποφασιστικούς σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Νιώθετε ότι μπορείτε να οδηγήσετε τις εξελίξεις και να αντιμετωπίσετε με τολμηρές αποφάσεις, ότι στέκεται ως εμπόδιο στα σχέδιά σας. Δείξτε προσοχή στα ρίσκα που θέλετε να κάνετε, κάνοντας πρώτα τον απαραίτητο έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ικανότητα σας να διακρίνετε τα συναισθήματα των άλλων και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, μπορεί να σας προφυλάξει από αρκετές δυσκολίες και επικίνδυνες καταστάσεις. Η αυτοκυριαρχία, είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που θα σας κρατήσει μακριά από όλα αυτά.

Δίδυμοι

Αν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχετε οργανώσει, προβλέπονται συναντήσεις με νέα πρόσωπα, μπορείτε να προετοιμαστείτε και να δείξετε την κατάλληλη συμπεριφορά. Εκτός από ψυχαγωγικό σκοπό, μπορεί να έχουν και μία επαγγελματική προσέγγιση, την οποία θα χρησιμοποιήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Καρκίνος

Σήμερα, νιώθετε έτοιμοι ψυχολογικά να ξεκινήσετε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, τις οποίες για αρκετό καιρό δεν είχατε την διάθεση να κάνετε. Μιλήστε με ειλικρίνεια και αφήστε τον σύντροφό σας, να καταθέσει τα συναισθήματά του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αυτό, θα είναι μία καλή αρχή για την εξομάλυνση της σχέσης σας.

Λέων

Το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να σταθεί δίπλα σας και πιο συγκεκριμένα να βοηθήσει στην επίλυση δυσκολιών που αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα. Απλά, δώστε τους το έναυσμα για να συζητήσετε όσα σας απασχολούν, μην καταπιέζετε άλλο τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν είναι η κατάλληλη για να ακολουθήσετε λεπτομερώς τα σχέδια που έχετε στο πλάνο σας. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι να νιώσετε έτοιμοι, πριν προχωρήσετε σημαντικά θέματα. Ίσως, οι ασχολίες με σωματικές δραστηριότητες ή μια έξοδος, σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

Ζυγός

Οι προσπάθειες που κάνετε στα επαγγελματικά σας, μπορούν να βελτιώσουν θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Νέες επαφές θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας και θα εκτιμήσουν τις ικανότητές σας. Παραμείνετε μακριά από συνεργασίες που δεν είστε βέβαιοι ότι θα αποδώσουν, καθώς μπορεί να φέρουν αρκετά εμπόδια στον δρόμο σας.

Σκορπιός

Σήμερα, αισθήματα αισιοδοξίας θα βοηθήσουν τις ενέργειές σας και θα νιώσετε ανάγκη για περισσότερη ανεξαρτησία. Η διάθεση σας αυτή, θα είναι έντονη και θα τολμήσετε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε καιρό τώρα. Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες ευνοούνται, αλλά μείνετε επιφυλακτικοί στις προτάσεις που δέχεστε, καθώς δεν έχουν όλοι τις αγνές προθέσεις σας.

Τοξότης

Η οξύθυμη συμπεριφορά, δεν σας αφήνει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να είστε αποτελεσματικοί στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις, που έχετε αναλάβει. Μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του παρελθόντος, διότι θα σας δεσμεύσουν και δεν θα έχετε αντικειμενική άποψη, στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Μία ρομαντική διάθεση, θα σας απομακρύνει από δύσκολες καταστάσεις και από οριστικές αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε. Ίσως σήμερα, νιώθετε πιο ευαίσθητοι και δεν έχετε την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, να ανταπεξέλθετε σε σημαντικά θέματα. Μείνετε στο σπίτι ή συναντηθείτε με φίλους και προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Μία αντισυμβατική διάθεση δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε μόνο με θέματα ρουτίνας, αλλά αντί άλλων, σας ωθεί να υπερασπιστείτε δυναμικά τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες. Η χαρούμενη διάθεση, είναι το κλειδί για να βελτιώσετε την επικοινωνία με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ιχθύες

Μία ψυχρότητα και μία αδιάλλακτη συμπεριφορά, μπορεί να δείξετε σε θέματα που σας έχουν κουράσει, καθώς η επίλυση τους σας έχει δυσκολέψει. Η νέα πολιτική που θέλετε να ακολουθήσετε, μπορεί να χρειάζεται περισσότερη τόλμη, από όσα έχετε ήδη κάνει μέχρι σήμερα.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε