Το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να δακρύσουν

1431079323-daa79432b242c16e82493597a4d8c41f
Διαβάστε επίσης

Εκείνος της έκανε το σημαντικότερο δώρο στη ζωή της. Τη μεγάλωσε σαν να ήταν ο πραγματικός της πατέρας. Είχε φτάσει η στιγμή η Misty Nicole να του πει το δικό της ευχαριστώ με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Του έκανε, λοιπόν, ένα πολύ ξεχωριστό δώρο, συγκινώντας τον πατέρα της και εκατομμύρια ανθρώπους που παρακολούθησαν τη συγκινητική ιστορία της. Το δώρο; Χαρτιά υιοθεσίας. Του ζήτησε να γίνει κόρη του και με τον πιο επίσημο τρόπο. “Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Με μεγάλωσες όλη μου τη ζωή. Από το να μου φτιάχνεις τα μαλλιά μέχρι και την πρώτη μας ροκ συναυλία μαζί. Ξέρω ότι έχουμε μια παράξενη σχέση αλλά δεν μπορώ να φανταστώ να μη σε έχω στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπορώ να σε φωνάζω μπαμπά”.

Διαβάζοντας το γράμμα της κόρης του ο Ryan Farrell δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. “Θεέ μου, είσαι σοβαρή; Τι είναι αυτό;” ακούγεται να ρωτά στο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και την πήρε αγκαλιά. “Είναι χαρτιά υιοθεσίας”.

“Όλοι περίμεναν αυτή τη στιγμή και τελικά ζήτησα από τον άνθρωπο που με μεγάλωσε να με υιοθετήσει. Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή και ανυπομονώ να γίνω μια Farrell”, ήταν το γλυκό μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το συγκινητικό βίντεο στο facebook η Misty Nicole, συγκινώντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Παλαιότερα άρθρα:

Σχολιάστε